El último Elvis – The Last Elvis (2012) – filme online

El último Elvis – The Last Elvis (2012) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

El último Elvis – The Last Elvis (2012) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Carlos Gutierrez, “Elvis” este un cântăreț retras care locuiește într-un cartier uitat din Buenos Aires și are o fiică pe nume Lisa Marie, dar cu care nu se vede prea des. Și-a trăit întotdeauna viața ca și cum ar fi reîncarnarea lui Elvis Presley, refuzând să accepte realitatea. Dar când a fost pe cale de a se întâlni cu idolul său acesta a murit și viitorul său pare gol. Dar soarta ia o decizie dificilă. Într-o călătorie de nebunie și muzică, Carlos trebuie să aleagă între visul de a deveni Elvis sau a fi alături de familia sa…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. ciprian | 2013-09-01

   Asa e, Pepy…

  2. pepy | 2013-08-20

   Un film bun despre taria de a lupta sa-ti implinesti visul pana la capat. E un film trist plin de melancolie in care vedem inca o data ca totul depinde de noroc si mai putin de talent pe care daca nu ai sansa sa ti-l manifesti ramai practic necunoscut. Asa e viata, ne ducem crucea care cum putem mai bine, cu sau fara noroc.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net