Elizabeth (1998) – filme online subtitrate

Elizabeth (1998) – filme online subtitrate

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
8.7
NOTA USERI

Descriere film

12 comentarii

Un premiu şi 6 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur.

Elizabeth este o dramă istorică britanică ce prezintă drumul tinerei Elizabeth Tudor către tronul Angliei, o perioadă plină de intrigi şi trădări. În 1554, regina Mary I doreşte să reintroduce catolicismul ca religie unică. Neavând niciun moştenitor, aceasta încearcă din răsputeri să o împiedice pe sora ei vitregă protestantă, Elizabeth, să preia tronul. Toate eforturile sale eşuează, iar în 1558, după moartea lui Mary, Elizabeth devine regina Angliei. Printre primele lucruri pe care nouă regină le face în calitatea sa de monarh este să îl aducă înapoi în ţara pe iubitul ei din copilărie, Lord Robert Dudley, aflat în exil. Consilierul şef Sir William Cecil o îndeamnă pe tânăra regină să lase deoparte chestiunile personale şi să se ocupe de problemele urgente ale ţării. Anglia este falită, nu are armată şi este serios ameninţată de alte ţări. Elizabeth are rivali chiar şi în interiorul curţii, cel mai periculos fiind Ducele de Norfolk. Cu gândul la un moştenitor, Cecil îi sugerează reginei posibili pretendenţi : regele Philip II al Spaniei şi francezul Duc d’Anjou. Elizabeth accepta să se întâlnească cu ambasadorii acestora, dar adevăratele ei sentimente sunt dezvăluite atunci când se întâlneşte în secret cu Dudley.
“Regina luptătoare” a Franţei, Mary of Guise, conduce armatele la graniţele Scoţiei. Elizabeth este de acord cu campania pro război a Ducelui de Norfolk, în ciuda protestelor din partea misteriosului Sir Francis Walsingham, dar decizia de a intra în război duce la o înfrângere umilitoare. În timp ce nori negrii se adună deasupra regatului lui Elizabeth, iar posibilitatea unei asasinări este tot mai des auzită, regina se dezlănţuie împotriva duşmanilor, avându-l pe Walsingham mereu aproape.

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net