Vizioneaza filme online

End Of Days – Apocalipsa (1999) – filme online

“Când se vor împlini cei o mie de ani Satana va fi dezlegat şi va ieşi din temniţa lui”. APOCALIPSA 20:7
Oraşul New York, anul 1979. Într-un spital din Manhattan se naşte o fetiţă. În aceeaşi zi într-o catedrală măreaţă din Vatican, un tânăr prelat îl anunţa pe Papa de naşterea copilului. De secole lumea se temea de naşterea fetiţei. Mai mult decât atât prezicerea Bibliei s-a adeverit: copilul, Christine, poarta încă de la naştere semnul anti-Christ-ului şi a fost aleasă pentru împreunarea cu diavolul. După ce a fost supusă unui botez neortodox la morga spitalului, ea a fost redată mamei sale ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar lucrurile erau departe de a fi normale. Inevitabila numărătoare inversă către Judecata de Apoi tocmai începuse.
Oraşul New York, 28 decembrie 1999. În timp ce întreaga lume se apropie de sfârşitul secolului şi al mileniului, acesta este şi începutul sfârşitului.
Jericho Cane (ARNOLD SCHWARZENEGGER), un fost poliţist demoralizat, îşi începe o nouă zi obişnuită, neavând habar de ce îl va aştepta în viitorul apropiat. Slujba lui de agent de securitate alături de partenerul său Chicago (KEVIN POLLAK) devenise o rutină insuportabilă mai ales de când soţia şi fiica lui fuseseră ucise cu cruzime. După o confruntare ciudată cu un om al străzii aparent nebun, care îl avertiză că sfârşitul lumii se apropie, Cane salvează o tânără pe nume Christine York (ROBIN TUNNEY) de atacatorii care îi intraseră prin efracţie în casă. Dar curînd el se trezeşte atras, împotriva voinţei sale, într-un joc periculos de-a şoarecele şi pisica în momentul în care îşi dă seama că ea este cheia într-un joc terifiant al satanei.
Christine, care a devenit o frumoasă domnişoară, şi-a petrecut întreaga viaţa luând medicamente pentru a scăpa de viziunile groaznice care o urmăreau. Şi aceasta din cauză că ea este obiectul inocent al dorinţei unui individ ce pare a fi un bărbat obişnuit (GABRIEL BYRNE), dar care de fapt este ultima întruchipare a diavolului.
Acesta este o persoană venită de pe altă lume, fiind posesorul unor puteri ce depăşesc înţelegerea umană. Acum, când lumea se afla în pragul unui nou mileniu, depinde numai de Cane să o apere pe Christine – şi prin aceasta întreaga omenire – de înfăptuirea sfârşitului lumii.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to End Of Days – Apocalipsa (1999) – filme online

 1. Denis a comentat: 28/11/2014 ora 12:51

  Superb film. Prima data cand am citit descrierea, mi-a picat in ochi acea data: 28 Decembrie 1999, deoarece in acea zi, m-am nascut eu. Mi-a placut foarte mult povestea acestui film, iar acele lucruri trebuie sa ne dea de gandit. Nota 20, mi-a placut foarte mult, niste actori foarte buni.

  P.S.:RobertSB, crede-ma ca cand ti-am citit comentariul, am avut niste fiori reci.

 2. RobertSB a comentat: 30/08/2014 ora 02:28

  Adevarat Zuperman , eu cred in Dumnezeu si cred ca exista si Diavol deoarece am patit-o pe pielea mea. Nu doresc la nimeni dar pentru cei care nu cred sa stiti ca nici eu nu am crezut , si nu a fost constinta , am fost treaz si limpede si am patit-o in ziua mare fara a ma gandi inainte sau in urma cu zile lui la asa ceva. Cand o sa te traga cineva cu forta intr.o camera ( Pivnita ) in ziua mare si sa simti si pe acel cineva cum te strange de mana si te smuceste dar sa nu il vezi pe acel cineva atunci o sa credeti in dumnezeu dar niciodata nu e prea tarziu . Superb film , o sa vina si asta intr-o buna zi si noi oamenii nu o sa stim nimic deoarece se intampla si acum multe lucruri de care noi nu avem habar dar sunt ascunse de oamenii cu ‘ putere ‘

 3. mischa a comentat: 06/12/2013 ora 19:38

  Gabriel Byrne este un actor bun, care din pacate nu a prea avut roluri importante. Un film am gasit eu foarte bun, Gothic, in care joaca rolul lui Byron. Apropo de film, poate reusiti sa-l gasiti. :fhd:

 4. Paula a comentat: 02/12/2013 ora 14:21

  …e teribil de amuzant….merita vazut in cazul in care aveti timp liber din belsug

 5. Zuperman a comentat: 19/11/2013 ora 00:59

  Kardinall
  ” Excelent filmul,insa un singur aspect m-a deranjat…cum doamne iarta-ma Satan nu stia unde o ascunde Jericho pe fata??? Nu a reusit sa scoata nici o vorba de la el si tot nu l-a ucis,apoi a gasit-o singur in biserica aceea ….. ” aici e ceea ce spui tu . Ideea este ca satan stia unde este fata ,dar el vroia sa-l corupa pe Jericho sa treaca de partea raului . Superb film , asta ar trebui sa ne dea de gandit . Lumea spune ”guvernele mondiale sunt de vina pentru tot raul ,ele creeaza tot raul” . Nu guvernele il creeaza pe Diavol ci Diavolul creeaza guverne . Doar credinta in EL ne va ajuta .
  +10 pentru film .
  MULTUMIM FILMEHD .

 6. silviu a comentat: 16/11/2013 ora 16:51

  bun filmu

 7. kardinall a comentat: 14/11/2013 ora 21:46

  Excelent filmul,insa un singur aspect m-a deranjat…cum doamne iarta-ma Satan nu stia unde o ascunde Jericho pe fata??? Nu a reusit sa scoata nici o vorba de la el si tot nu l-a ucis,apoi a gasit-o singur in biserica aceea …..Pffff inchidem ochii si una peste alta un film de toate laudele…..

 8. Roxana a comentat: 10/11/2013 ora 19:56

  superb filmul….nota 10 il recomand

 9. Lia a comentat: 10/11/2013 ora 15:21

  Bun filmul, insa pe alocuri din sonor nu se aud vocile mai deloc in aproape tot filmul. Va rog, pentru urmatorii cinefili daca se poate remedia un pic problema! Va multumim :)).

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *