End Of Days – Apocalipsa (1999) – filme online

End Of Days – Apocalipsa (1999) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Trimite filmul

“Când se vor împlini cei o mie de ani Satana va fi dezlegat şi va ieşi din temniţa lui”. APOCALIPSA 20:7
Oraşul New York, anul 1979. Într-un spital din Manhattan se naşte o fetiţă. În aceeaşi zi într-o catedrală măreaţă din Vatican, un tânăr prelat îl anunţa pe Papa de naşterea copilului. De secole lumea se temea de naşterea fetiţei. Mai mult decât atât prezicerea Bibliei s-a adeverit: copilul, Christine, poarta încă de la naştere semnul anti-Christ-ului şi a fost aleasă pentru împreunarea cu diavolul. După ce a fost supusă unui botez neortodox la morga spitalului, ea a fost redată mamei sale ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar lucrurile erau departe de a fi normale. Inevitabila numărătoare inversă către Judecata de Apoi tocmai începuse.
Oraşul New York, 28 decembrie 1999. În timp ce întreaga lume se apropie de sfârşitul secolului şi al mileniului, acesta este şi începutul sfârşitului.
Jericho Cane (ARNOLD SCHWARZENEGGER), un fost poliţist demoralizat, îşi începe o nouă zi obişnuită, neavând habar de ce îl va aştepta în viitorul apropiat. Slujba lui de agent de securitate alături de partenerul său Chicago (KEVIN POLLAK) devenise o rutină insuportabilă mai ales de când soţia şi fiica lui fuseseră ucise cu cruzime. După o confruntare ciudată cu un om al străzii aparent nebun, care îl avertiză că sfârşitul lumii se apropie, Cane salvează o tânără pe nume Christine York (ROBIN TUNNEY) de atacatorii care îi intraseră prin efracţie în casă. Dar curînd el se trezeşte atras, împotriva voinţei sale, într-un joc periculos de-a şoarecele şi pisica în momentul în care îşi dă seama că ea este cheia într-un joc terifiant al satanei.
Christine, care a devenit o frumoasă domnişoară, şi-a petrecut întreaga viaţa luând medicamente pentru a scăpa de viziunile groaznice care o urmăreau. Şi aceasta din cauză că ea este obiectul inocent al dorinţei unui individ ce pare a fi un bărbat obişnuit (GABRIEL BYRNE), dar care de fapt este ultima întruchipare a diavolului.
Acesta este o persoană venită de pe altă lume, fiind posesorul unor puteri ce depăşesc înţelegerea umană. Acum, când lumea se afla în pragul unui nou mileniu, depinde numai de Cane să o apere pe Christine – şi prin aceasta întreaga omenire – de înfăptuirea sfârşitului lumii.

Anul lansarii: 1999
Regizor: Peter Hyams
Distributie:

Loading...
Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
  The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
  Blindness (2008) - Alb orbitor

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!
  1527248849