Vizioneaza filme online

Enemy of the State – Inamicul Statului (1998) – filme online

Robert Clayton Dean (Will Smith) este un avocat sârguincios, un tată devotat şi un soţ cum nu se poate mai iubitor. Viaţa tânărului avocat, dornic de afirmare va lua însă o întorsătură foarte ciudată, în momentul în care se trezeşte în posesia unei casete în care este înregistrată moartea unui important senator. Din acest moment identitatea sa îi este furată de un şef al Agenţiei naţionale de Securitate, Thomas Brian Reynolds (John Voight), care intenţionează să se folosească de el pentru a muşamaliza această crimă odioasă. Robert Clayton Dean se află într-o situaţie aparent fără nici o ieşire, singurul om care-l poate ajuta să-şi dovedească nevinovăţia fiind un alt personaj extrem de misterios, un fost agent al securităţii, cunoscut sub numele de Brill (Gene Hackman).
Inamicul statului este un thriller foarte bine gradat care urmăreşte povestea unui avocat nevinovat prins în plasa conspiraţiilor la cel mai înalt nivel.

IMDB : 7,3

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Enemy of the State – Inamicul Statului (1998) – filme online

 1. no name a comentat: 28/08/2016 ora 03:56

  foarte tare filmul,este ceva de invatat din el 😀

 2. Bebelusul a comentat: 15/04/2016 ora 00:41

  ooo mai gad! am ramas fara cuvinte…
  nu pot spune decat ca e un film de oscar…sa nu mai zic ca e din 98 abia dupa 2007 au aparut filme asa bune(dupa jason bourne) actiune de actiune si adevar bine stiut … suntem urmariti peste tot oricand oricum mai ales ca tehnologia avanseaza tot mai mult atat si spionajul in intreaga lume….o sa ajungem sa fim condusi de roboti….seria terminator ar fi o continuare buna 🙂

  • ionut a comentat: 21/05/2016 ora 01:42

   si eu am rams fara cuvinte cand am vazut cata engleza stii

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *