Vizioneaza filme online

Enter the Void (2009) – filme online

Fascinat de experienţele umane în apropierea morţii, Gaspar Noé revine pe ecrane cu halucinantul „Enter the Void”, filmat în Tokyo. Protagoniştii peliculei sunt doi fraţi, Oscar (Nathaniel Brown) şi Linda (Paz de la Huerta). Cei doi locuiesc de puţină vreme în Tokyo, el trăieşte din mici afaceri cu droguri, ea este stripteuză într-un club. Şi-au promis, de mici, să nu se despartă niciodată. Într-o noapte, în timpul unei descinderi a poliţiei, Oscar este împuşcat. Însă, pentru că a jurat să n-o părăsească niciodată pe Linda, spiritul lui refuză să părăsească această lume şi pluteşte deasupra unui Tokyo plin de lumini…

IMDB : 7,3

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Enter the Void (2009) – filme online

 1. carl a comentat: 02/11/2016 ora 06:40

  penibil…interminabil…fățișă îndoctrinare new age…

 2. manuela a comentat: 10/08/2016 ora 13:42

  slab rau de tot, mai mult de jumatate sunt numai lumini si umbre si cealalta jumatate e cineva facand sex…O aiureala totala de film, o bataie de joc, cand te gndeti ca poate cineva mai face si…ceva bani cu asa ceva….Oare exista cineva caruia sa ii poata place cat de cat asemenea tampenie?
  Singura chestie interesanta in film este referirea la Cartea tibetana a mortilor, Bardo Thodol, care, intr-adevar este o mare valoare….nici nu isi are locul in asemenea aberatie de ” film”.

 3. CAMELIA BOGHIU a comentat: 28/07/2016 ora 15:15

  Slabut.

 4. balaurul a comentat: 26/07/2016 ora 19:28

  In sfarsit.. 🙂 felicitari pentru alegere ..

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *