Vizioneaza filme online

Equus (1977) – filme online

3 nominalizări Oscar, 2 premii Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Psihiatrul Martin Dysart (Richard Burton) cercetează motivele pentru care bizarul adolescent Alan Strang (Peter Firth), fiul unic al unei credincioase familii de englezi, a comis o serie de atrocităţi împotriva cailor dintr-o herghelie. Întâlnirile cu tânărul constituie pentru psihiatru o adevărată provocare.

IMDB : 7,2

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (3)
 • Mediu (0)
 • Bun (2)
 • WOW (3)
 • Capodopera (11)
Tags: , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Equus (1977) – filme online

 1. manuela a comentat: 21/10/2016 ora 03:32

  Richard Burton este extraordinar, ca si in toate rolurile pe care vreodata le-a jucat, nu degeaba este unul dintre cei “mari”. Filmul e filozofic, simbolic,are profunzimi si, fara indoiala ca pentru acum 40 de ani a fost ceva total special. Vazut acum insa, drama psihiatrului care isi trateaza pacientii si lupta cu demonii personali este o idee buna, dar un pic…subtirel prezentata, repet, pentru acum, dupa 40 de ani de cand a fsot facut filmul. Sigur ca premiile au fost bine meritate la vremea lui.

 2. SAR a comentat: 09/02/2015 ora 01:14

  Un astfel de film te rascoleste si te face sa realizezi ca parintii sunt de vina pentru ceea ce li se intampla rau copiilor lor.Ei,cu frustrarile lor,cu lumile lor diferite in care traiesc,nu reusesc sa comunice ceea ce este corect odraslelor lor si se intampla astfel de cazuri.Oricum,in lumea preistorica era mult mai rau,cu ofrande aduse zeilor,etc.Actualmente,de cand suntem constituiti in societati,toti acesti bolnavi sunt “cazuri sociale”.Se mai spunea in film la un moment dat ca e bine ca omul sa venereze ceva.Dimpotriva!A venera ceva sau pe cineva nu te conduce decat la idei “traznite”.

 3. Livia a comentat: 05/04/2014 ora 21:21

  Mie nu mi-a placut!

 4. Bogumil a comentat: 04/04/2014 ora 22:02

  Atit va spun: premiile obtinute sunt meritate pe deplin si nu-l ratati desi este destul de trist dupa vizionare insa este foarte bine jucat, pune privitorul in rolul psihologului care la randul sau incearca sa desluseasca cazul respectiv..

  vizionati cu incredere ! multumim admini :fhd: !!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *