Vizioneaza filme online

Erin Brockovich (2000) – filme online

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Într-o lume în care eroii sunt adesea într-un număr foarte mic, povestea lui Erin Brockovich ne aduce aminte de puterea spiritului uman. Pasiunea, tenacitatea şi dorinţa ei neclintită de a lupta pentru drepturile concetăţenilor săi au sfidat şansele… victoria ei fiind mult mai plăcută datorită faptului că, în timp ce îi ajută pe ceilalţi ea simţea că se ajută pe sine.
Erin Brockovich este o dramă emoţionantă, amuzantă şi neconvenţională bazată pe fapte reale, în care Julia Roberts, actriţă nominalizată de două ori la premiul Oscar, interpretează personajul principal – o mamă cu trei copii mici, divorţată de două ori, care observă o nedreptate, îl înfruntă pe tipul rău şi învinge.
Fără bani, slujbă şi perspective la orizont, Erin Brockovich (Julia Roberts) este o femeie aflată într-o situaţie limită. Ca urmare a unui accident de maşină, în care Erin nu a fost vinovată, ea se trezeşte într-o postură şi mai delicată atunci când avocatul său eşuează în tentativa de a stabili o înţelegere.

IMDB : 7,3

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Erin Brockovich (2000) – filme online

 1. Zeus a comentat: 22/10/2016 ora 06:19

  Unul dintre filmele stindard ale epocii „political correctness”-ului. Pacat ca Albert Finney si-a risipit talentul urias in astfel de nimicuri. Acum vreo 5-6 ani, am auzit pe cineva povestind ca l-ar fi vazut intr-un pub din Manchester. Isi lua un whiskey, bea o gura-doua, dupa care iesea afara, sa poata fuma o tigara. Intra inapoi, mai lua un whiskey, schimba doua vorbe cu vreun admirator si iar iesea sa poata fuma o tigara. Si era cica un frig si o ploaie …! Si marele Finney statea rebegit pe trotuar, in fata pub-ului, sa-si poata fuma tigara. Politically correct, nu?

 2. claus a comentat: 28/10/2014 ora 02:40

  Foarte frumos sa poti ajuta semenii numai oferindu-le compasiunea ta ,sa ai puterea de a merge mai departe in ciuda tuturor obstacolelor vietii e ceva,si la sfarsit sa vezi aisbergul care a stat in fata ta ,frumoasa istorie scrisa de o singura femeie in SUA care a luptat ptr o cauza mai buna.
  Felicitarii!!! ptr.filme :);)

 3. Sirius a comentat: 26/10/2014 ora 02:37

  Film dupa caz real,bun ,un pic cam siripos, scenariu tip Disney

 4. mihaela a comentat: 20/10/2014 ora 19:46

  SUPER SUPER SUPER

 5. kyko a comentat: 20/10/2014 ora 12:29

  revazut a 2 oara , si l’am gasit la fel de placut …deci chiar merita vazut .. n’am scris niciodata pina acum dar felicitari tuturor celor ce sunt in ” spate” .

 6. alexa a comentat: 20/10/2014 ora 00:35

  prea tare filmul..merita vazut

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *