Erin Brockovich (2000) – filme online

Erin Brockovich (2000) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
7.4
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
7.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Într-o lume în care eroii sunt adesea într-un număr foarte mic, povestea lui Erin Brockovich ne aduce aminte de puterea spiritului uman. Pasiunea, tenacitatea şi dorinţa ei neclintită de a lupta pentru drepturile concetăţenilor săi au sfidat şansele… victoria ei fiind mult mai plăcută datorită faptului că, în timp ce îi ajută pe ceilalţi ea simţea că se ajută pe sine.
Erin Brockovich este o dramă emoţionantă, amuzantă şi neconvenţională bazată pe fapte reale, în care Julia Roberts, actriţă nominalizată de două ori la premiul Oscar, interpretează personajul principal – o mamă cu trei copii mici, divorţată de două ori, care observă o nedreptate, îl înfruntă pe tipul rău şi învinge.
Fără bani, slujbă şi perspective la orizont, Erin Brockovich (Julia Roberts) este o femeie aflată într-o situaţie limită. Ca urmare a unui accident de maşină, în care Erin nu a fost vinovată, ea se trezeşte într-o postură şi mai delicată atunci când avocatul său eşuează în tentativa de a stabili o înţelegere.

IMDB : 7,3

Anul lansarii: 2000
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. costica | 2018-05-18

  Frumos

 2. Nora | 2018-01-20

  Minunat filmul, chiar pentru cum joaca actorii merita vazut a doua oara
  Multumesc filme HD

 3. Zeus | 2016-10-22

  Unul dintre filmele stindard ale epocii „political correctness”-ului. Pacat ca Albert Finney si-a risipit talentul urias in astfel de nimicuri. Acum vreo 5-6 ani, am auzit pe cineva povestind ca l-ar fi vazut intr-un pub din Manchester. Isi lua un whiskey, bea o gura-doua, dupa care iesea afara, sa poata fuma o tigara. Intra inapoi, mai lua un whiskey, schimba doua vorbe cu vreun admirator si iar iesea sa poata fuma o tigara. Si era cica un frig si o ploaie …! Si marele Finney statea rebegit pe trotuar, in fata pub-ului, sa-si poata fuma tigara. Politically correct, nu?

 4. claus | 2014-10-28

  Foarte frumos sa poti ajuta semenii numai oferindu-le compasiunea ta ,sa ai puterea de a merge mai departe in ciuda tuturor obstacolelor vietii e ceva,si la sfarsit sa vezi aisbergul care a stat in fata ta ,frumoasa istorie scrisa de o singura femeie in SUA care a luptat ptr o cauza mai buna.
  Felicitarii!!! ptr.filme :);)

 5. Sirius | 2014-10-26

  Film dupa caz real,bun ,un pic cam siripos, scenariu tip Disney

 6. mihaela | 2014-10-20

  SUPER SUPER SUPER

 7. kyko | 2014-10-20

  revazut a 2 oara , si l’am gasit la fel de placut …deci chiar merita vazut .. n’am scris niciodata pina acum dar felicitari tuturor celor ce sunt in ” spate” .

 8. alexa | 2014-10-20

  prea tare filmul..merita vazut

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!