Escape from Sobibor – Evadare din Sobibor (1987) – filme online subtitrate

Escape from Sobibor – Evadare din Sobibor (1987) – filme online subtitrate

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.

În al Doilea Război Mondial, în estul Poloniei existau trei lagăre de exterminare naziste, unul dintre ele fiind Sobibor. Câţiva prizonieri, în frunte cu Leon Feldhendler, decid să evadeze. Sosirea în lagăr a unor soldaţi ruşi, conduşi de Aleksander Percherski a dus la reuşita planului, în urma căruia 300 de oameni şi-au regăsit libertatea.
Pelicula a fost apreciată pentru realismul şi dramatismul cu care a redat un episod tragic al omenirii, reuşind, totodată, să evite melodrama. Multe dintre filmări au fost realizate la Belgrad.
Filmul exprima cruzimea cu care naziştii omorau evrei fără să le pese de aceștia. Fratele lui Shlomo este chemat de un locotenent german pentru ai da un bănuţ. Ajungând la locul unde se aflau duşurile el descoperă că acolo omorau oamenii prin gazare. Astfel el îi spune fratelui său Shlomo şi începe lupta spre evadare.

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. adnana | 2017-06-08

   impresionant!

  2. gabi | 2017-06-07

   frumos,dar tragic……

  3. Bogumil | 2017-06-07

   E ok filmul dar in sensul ca respecta cazul real adica singura evadare in masa cu reusita din lagarele naziste.. insa intre timp s-au cam inversat lucrurile asa e cu viata asta.. in prezent teroristii lui Allah curma si secera sute de vieti nevinovate de-a lungul si latul Europei cu atacurile lor i-au innlocuit pe nazistii de atunci.. totusi un avertisment nu ar strica zic eu, pt ca asta nu e un film obisnuit chiar pt toata lumea datorita faptelor, privelistii dezolante expuse si atrocitatilor in masa, insa pt cei care totusi doresc sa-l vizioneze nu ratati filmul e bun chiar daca e mai dur si mai greu de digerat macar ne facem o idee cam cum stateau treburile.. multumesc admin !

  4. tavy | 2017-06-06

   Daaaa…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
  Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
  Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net