Escapee (2011) – filme online gratis

Escapee (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
3.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Escapee (2011) – filme online gratis

GEN FILM: HORROR, THRILLER
3.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

30 comentarii

Intr-o ora de observatii la un spital de boli mintale local, tanara psiholog Abby Jones (Christine Evangelista) ajunge, din greseala, la un pacient de mare risc, Harmon (Dominic Purcell). Se intoarce acasa, ca in oricare zi normala, fara sa stie ce ganduri trezise misteriosului pacient, care, intre timp evadeaza, lasand in urma moarte, si se indreapta spre locuinta tinerei.
Intre timp, Abby si colega sa de camera Lynn (Carly Chaikin) primesc o vizita din partea lui Thomas (Scott Elrod), vecinul lor politist, care le sfatuieste sa-si incuie geamurile si ferestrele, pentru a fi in siguranta de furtuna starnita afara. Fetele invata pana spre dimineata, cand adorm, obosite fiind. Ele nici nu isi imaginasera ca aveau sa fie prinse in capcana lui Harmon, decis sa le terorizeze, mai ales pe Abby.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  30 comentarii
  1. Neith | 2013-03-30

   Din punctul meu de vedere, ca si nota, maxim 5! Multumesc!

  2. Bogdanspania | 2013-01-06

   Salut. este un film…mmm interesant..dar, nush devine,pliktisitor..1 singur omoara atata lume..bleah..cam nota 6! despre actrita ce are rolul principal..nota 10 dar stiti, pnt ce? pentru corpul ei :)) Buna rau de ….. pfff mama mea! sanatate!

  3. Dino | 2012-09-21

   nu va uitati la acest film nici daca va plictisiti foarte foarte rau……va rog eu mult!!!!! e un film de nota -1….pierdere de timp totala…….jalnicccccccc

  4. monyka | 2012-07-17

   interesant are ceva suspans dar fara logica vedetil j va veti convinge… 🙄 😥 😥 😥 😥

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net