Every Time We Say Goodbye – Când ne luăm rămas-bun (1986) – filme online

Every Time We Say Goodbye – Când ne luăm rămas-bun (1986) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Every Time We Say Goodbye – Când ne luăm rămas-bun (1986) – filme online

5.9
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

În cel de-al Doilea Război Mondial, doi tineri trăiesc o dragoste interzisă.
David (Tom Hanks), ofiţer al Aviaţiei americane se recuperează în Israel, tratându-şi o rană la picior. Aici, prin intermediul unui prieten englez, o cunoaşte pe Sarah (Cristina Marsillach), o evreică originară din Spania, devenind prieteni destul de repede. Deşi sunt foarte atraşi unul de celălalt, Sarah este convinsă că trecutul fiecăruia şi diferenţele culturale şi religioase dintre ei sunt piedici de netrecut într-o eventuală relaţie. Femeia este influenţată şi de faptul că familia ei nu agreează deloc ideea că fiica lor să aibă o relaţie cu un american al cărui tată mai este şi preot protestant. Deşi la un moment dat, Sarah decide să dea o şansă acestei iubiri, familia este dispusă să facă orice pentru a o face să renunţe, mergând până într-acolo încât să o încuie în cameră.
În vremurile tulburi în care dragostea pare a fi o simplă invenţie, o închipuire, un bărbat nu se mulţumeşte cu orice. El vrea totul sau nimic!

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net