Vizioneaza filme online

Everyman`s War (2009) – filme online

Pelicula Everyman’s War, câştigătoare la Festivalul de Film GI în 2009 la categoria Best Narrative Feature, ne aduce în prim plan povestea Sgt. Don Smith (Cole Carson), al Infanteriei 94 a Armatei SUA şi aportul acestuia în cel de-al Doilea Război Mondial.
Un film cu o poveste emoţionantă, un film despre speranţă, curaj şi război.

IMDB : 5,1

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Everyman`s War (2009) – filme online

 1. mihai p a comentat: 26/12/2016 ora 03:27

  Oricat de cinic pare ce va spun, inainte de a da cu pietre, luati-va cateva secunde si ganditi, liber de prejudecati si dogme! Omul a fost tot timpul in concurenta, e in ADN-ul lui, in concurenta cu alti oameni, cu alte specii, cu el insusi! Aceasta concurenta a fost motorul evolutiei noastre ca specie! Razboaiele n-au aparut niciodata din senin! Intotdeauna au avut ca motiv nevoia de resurse! Motivele declarate ale declansarii lor au fost variate…De la motive religioase, la altele, cum ar fi cele de rasa, de orgolii istorice sau nationaliste, etc…Si intotdeauna, dar intotdeauna, au fost incepute de dictatori, omniprezenti in trecut si-mascati-destul de frecventi astazi! Un dictator, pentru a-si mentine pozitia, are mereu nevoie sa gaseasca dusmani pentru a abate atentia supusilor! Arata unui popor un dusman, convinge-l de asta, si-l vei avea in mana ta! Daca vreti sa va ganditi doar la galeriile din fotbal, veti intelege ce vreau sa spun! Acum, ca dictatorul se numeste Cezar, sau Napoleon, Hitler, SUA, sau altfel, nu mai conteaza! Cert este ca intotdeauna poporul isi sacrifica copiii, iar cei putini din varf, initiatorii razboaielor se imbogatesc! Parerea mea!

 2. v. pungaru. a comentat: 16/12/2016 ora 21:35

  Filmul ma intoarce-n timp,si ma tot intreb de ce mai sunt razboae azi ?.De ce nu e pace pe pamant?,de ce din trecut, nu invatam nimic ?,de ce sa fie pace,n-e razboim continu ?Asta e caracteristica umana,sa nm autodistrugem…

 3. sof a comentat: 13/12/2016 ora 22:31

  Slabut

 4. doina a comentat: 13/12/2016 ora 20:59

  ororile razboiului, multumesc HD!!!

 5. Paul a comentat: 13/12/2016 ora 18:53

  Filmul este foarte bun ,psihologic -ce a putut un dement ca Hitler sa faca din vietile oamenilor :sa lupte impotriva fratilor ,sa distruga familii ,teritorii etc!!Daca sinteti pregatit psihic vizionati-l ,merita!!!!

 6. florin a comentat: 13/12/2016 ora 11:40

  da confirm obtiunea lui bogdan…………..

 7. bogdan a comentat: 11/12/2016 ora 01:33

  dar filmul lipseste filmehd.net si nu e singurul care lipseste ,mai verificati si voi

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *