Executive Decision – Ultima decizie (1996) – filme online

Executive Decision – Ultima decizie (1996) – filme online

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI

Executive Decision – Ultima decizie (1996) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, THRILLER
6.4
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Thriller la înălţime, atât la propriu cât şi la figurat, filmul are un subiect ce îi garantează o mare audienţă la public: atentatele cu bomba şi intervenţia pe muchie de cuţit a trupelor de comando.
Un grup de terorişti islamişti plasează la bordul unui avion de pasageri ocupat la maxima capacitate o bombă a cărei explozie ar putea distruge nu numai aeronava, încărcată cu mari rezerve de combustibil, ci şi întreg Washingtonul. Pentru operaţiunea de salvare a pasagerilor, pilotul avionului face echipă cu un grup de experţi special antrenaţi în astfel de atentate teroriste. Din păcate, ceva neprevăzut se întâmplă cu avionul în timpul unei manevre cruciale, iar situaţia va deveni cu adevărat disperată.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net