Vizioneaza filme online

eXistenZ (1999) – filme online

O nominalizare şi un premiu Berlin.

Joacă, trăieşte, omoară… Unde se termină realitatea? Unde începe jocul? Joacă sau vei fi înşelat. Un joc pe viaţă şi pe moarte!

Allegra Geller, cea mai bună creatoare de jocuri din lume, testează noul joc virtual, eXistenZ, în cadrul unui focus grup. De cum începe jocul, ea este atacată de un asasin fanatic ce foloseşte o bizară arma organică. Allegra reuşeşte să fugă cu un tânăr trainer de la marketing, Ted Pikul, care devine bodyguard-ul ei. Din nefericire, teaca ei, un dispozitiv organic ce conţinea singura copie a jocului, este deteriorată. Evenimentele îi conduc printr-o mulţime de aventuri ciudate unde realitatea şi acţiunile lor sunt imposibil de determinat nici măcar din perspectiva jocului.

Tags: , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to eXistenZ (1999) – filme online

  1. CT66WLF a comentat: 05/05/2017 ora 23:50

    am vizionat prima parte si mi se pare o mare tampenie . nu voi avea concluzia finala pentru ca nu voi vedea partea a doua

  2. Bogumil a comentat: 20/07/2014 ora 22:32

    o invalmaseala de scene cu chestii hidoase scarboase si gretoase insa filmul are sens daca este privit ca atare si anume pornim de la premiza de a incerca sa intri in jocul asta ciudat prin conectare directa in pielea personajului din jocul respectiv si urmarind firul actiunii se incheaga o povestioara insa la final este dilema filmului “cireasa de pe tort”… 😉 “mai departe… scrie-n carte…”

  3. Vasilik a comentat: 18/07/2014 ora 14:32

    Are 6.8 pe IMDB…bănuiesc că e un film bunicel.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *