Vizioneaza filme online

Falling down – Cădere liberă (1993) – filme online

Los Angeles. O dimineaţă însorită. Nimic nu prevesteşte drama pe care urmează să o trăiască pe parcursul unei zile infernale. William Foster, impecabil tuns şi îmbrăcat în costum, cu servietă diplomat, vrea să ajungă acasă la fosta soţie pentru că este ziua fiicei sale. Dar totul îl împiedică; întâi traficul aglomerat, apoi un vânzător coreean care nu-i dă fise de telefon, o bandă de golani, proprietarul unui magazin cu obiecte de cult nazist etc. Pe măsură ce obstacolele se înmulţesc, furia bărbatului creşte. Mai ales că în trecut comportamentul său violent a impus un ordin judecătoresc de restricţie legat de fosta soţie şi copil. D-FENS- cum ajunge să-l numească poliţia (după plăcuţa de înmatriculare a maşinii lui William Foster), în urma apelurilor despre manifestările extrem de dure ale acestuia – resimte disperare, neputinţă, dar şi o încăpătânare de robot, ca finalmente să clacheze… pentru că fosta sotie, panicată, nici nu-i dă drumul în casă… D_FENS ajunge faţă în faţă cu Prendergast, un poliţist aflat în ultima zi de serviciu dinaintea pensionării, el însuşi cu propria dramă…

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Falling down – Cădere liberă (1993) – filme online

 1. razvan a comentat: 05/08/2014 ora 22:48

  La fel ca in “corabia nebunilor”, acest film nu are nimic in comun cu noi …nu-i asa … ? Grandios !!! Realist !! Trist !

 2. Skippy a comentat: 10/04/2014 ora 18:53

  deci asa cum isi joaca rolul M. Douglas te face sa urasti personajul cum nu se poate mai mult, e fantastic
  merita vazut

 3. mihai a comentat: 21/02/2014 ora 01:31

  Dupa multi ani revad acest film si il gasesc la fel de bun!! Cati dintre noi nu am avut un moment cand am simtit ca vom capota!? O vorba pentru “pepy”(sic)…Draga domnule(doamna), mi-a placut mult optimismul si linistea care le induce comentariul dv.! Ma intreb daca parul mai are pere malaiete, ca sa vin si eu alaturi de dv., sa ma intind pe iarba si sa deschid, larg, gura!

 4. gogu a comentat: 15/02/2014 ora 11:15

  Dincolo de unele clisee inerente holiwoodului, o interpretare de exceptie a lui M. Douglas, a definitely ‘must see’.
  Parca vrand sa parafrazeze principiul conform caruia atunci cand toata lumea o ia razna, tu iti pastrezi calmul, inseamna ca pur si simplu nu ai inteles situatia, personajul principal pare singurul normal din intreaga fauna. Doar ca o face cu o octava mai sus :).
  Un film genial!

 5. Marius Guta a comentat: 20/12/2013 ora 21:38

  Eu nu dau note filmelor, insa acest film este unul extraordinar. Tensiune, dramatism, un Michael Douglas fantastic. Evident, ca sa iti placa acest film trebuie sa te identifici cu personajul, sa te transpui in pielea lui. Practic, este vorba despre un om care isi vede de drumul lui, dar este pus in diferite situatii. Unii dintre noi ar pleca, docili, capul. El decide sa reactioneze, poate exagerat, dar, oricum, asa simte. Precizez ca am vazut mai demult filmul si, pana se incarca, fiindca vreau sa il revad, scriu acest comentariu. Si inca ceva: cred ca traducerea mai apropita de ideea filmului este “Prabusirea”.

 6. wow a comentat: 23/10/2013 ora 16:14

  Wow… just f wow aveti de invatat de la asta, noua generatie de filme e departe de anii 90 ca si muzica de fapt.

 7. pepy a comentat: 14/02/2013 ora 18:24

  Un film extraordinar si din nefericire uneori cat se poate de real. Cred ca noi aproape toti ne-am regasit in situatia disperata si aparent fara iesire in care se gaseste acest biet om. Problema este ca nu avem destula credinta si asta ne duce la disperare, Ar trebui sa lasam grijile zilei de maine si cele prezente in mainile Domnului care le rezolva pe toate in bine pt noi, dar cati cred asta????Filmul merita vizionat e foarte bun, sipoate invatam ceva bun dun necazurile altora, si ne intarim credinta .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *