Falling down – Cădere liberă (1993) – filme online

Falling down – Cădere liberă (1993) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Falling down – Cădere liberă (1993) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ, THRILLER
7.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Los Angeles. O dimineaţă însorită. Nimic nu prevesteşte drama pe care urmează să o trăiască pe parcursul unei zile infernale. William Foster, impecabil tuns şi îmbrăcat în costum, cu servietă diplomat, vrea să ajungă acasă la fosta soţie pentru că este ziua fiicei sale. Dar totul îl împiedică; întâi traficul aglomerat, apoi un vânzător coreean care nu-i dă fise de telefon, o bandă de golani, proprietarul unui magazin cu obiecte de cult nazist etc. Pe măsură ce obstacolele se înmulţesc, furia bărbatului creşte. Mai ales că în trecut comportamentul său violent a impus un ordin judecătoresc de restricţie legat de fosta soţie şi copil. D-FENS- cum ajunge să-l numească poliţia (după plăcuţa de înmatriculare a maşinii lui William Foster), în urma apelurilor despre manifestările extrem de dure ale acestuia – resimte disperare, neputinţă, dar şi o încăpătânare de robot, ca finalmente să clacheze… pentru că fosta sotie, panicată, nici nu-i dă drumul în casă… D_FENS ajunge faţă în faţă cu Prendergast, un poliţist aflat în ultima zi de serviciu dinaintea pensionării, el însuşi cu propria dramă…

Anul lansarii: 1993
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

7 comentarii
 1. razvan | 2014-08-05

  La fel ca in “corabia nebunilor”, acest film nu are nimic in comun cu noi …nu-i asa … ? Grandios !!! Realist !! Trist !

 2. Skippy | 2014-04-10

  deci asa cum isi joaca rolul M. Douglas te face sa urasti personajul cum nu se poate mai mult, e fantastic
  merita vazut

 3. mihai | 2014-02-21

  Dupa multi ani revad acest film si il gasesc la fel de bun!! Cati dintre noi nu am avut un moment cand am simtit ca vom capota!? O vorba pentru “pepy”(sic)…Draga domnule(doamna), mi-a placut mult optimismul si linistea care le induce comentariul dv.! Ma intreb daca parul mai are pere malaiete, ca sa vin si eu alaturi de dv., sa ma intind pe iarba si sa deschid, larg, gura!

 4. gogu | 2014-02-15

  Dincolo de unele clisee inerente holiwoodului, o interpretare de exceptie a lui M. Douglas, a definitely ‘must see’.
  Parca vrand sa parafrazeze principiul conform caruia atunci cand toata lumea o ia razna, tu iti pastrezi calmul, inseamna ca pur si simplu nu ai inteles situatia, personajul principal pare singurul normal din intreaga fauna. Doar ca o face cu o octava mai sus :).
  Un film genial!

 5. Marius Guta | 2013-12-20

  Eu nu dau note filmelor, insa acest film este unul extraordinar. Tensiune, dramatism, un Michael Douglas fantastic. Evident, ca sa iti placa acest film trebuie sa te identifici cu personajul, sa te transpui in pielea lui. Practic, este vorba despre un om care isi vede de drumul lui, dar este pus in diferite situatii. Unii dintre noi ar pleca, docili, capul. El decide sa reactioneze, poate exagerat, dar, oricum, asa simte. Precizez ca am vazut mai demult filmul si, pana se incarca, fiindca vreau sa il revad, scriu acest comentariu. Si inca ceva: cred ca traducerea mai apropita de ideea filmului este “Prabusirea”.

 6. wow | 2013-10-23

  Wow… just f wow aveti de invatat de la asta, noua generatie de filme e departe de anii 90 ca si muzica de fapt.

 7. pepy | 2013-02-14

  Un film extraordinar si din nefericire uneori cat se poate de real. Cred ca noi aproape toti ne-am regasit in situatia disperata si aparent fara iesire in care se gaseste acest biet om. Problema este ca nu avem destula credinta si asta ne duce la disperare, Ar trebui sa lasam grijile zilei de maine si cele prezente in mainile Domnului care le rezolva pe toate in bine pt noi, dar cati cred asta????Filmul merita vizionat e foarte bun, sipoate invatam ceva bun dun necazurile altora, si ne intarim credinta .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!