Fantomas (1964) – filme online

Fantomas (1964) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI

Descriere film

3 comentarii

Jurnalistul Fandor inventează un interviu cu misteriosul personaj Fantômas (Jean Marais),omul cu o mie de fețe,lucru inacceptabil pentru acesta din urmă.Fantômas îl răpeşte pe jurnalist,ameninţă că îl omoară,dar prima dată începe să îi ruineze reputaţia lui Fandor,comiţând o crimă senzaţională. Utilizându-şi din plin aptitudinile sale în machiaj.Jean Marais joacă în acest film dublu rol,al lui Fantômas şi al jurnalistului Fandor.Comisarul Juve (Louis de Funès) porneşte în căutarea misteriosului personaj alături de Fandor,dar fără succes.Când Juve accepta cazul,Fantômas comite o crimă având “fatza” comisarului.Juve şi prietena lui Fandor,Hélène (Mylène Demongeot) sunt pe urmele misteriosului personaj mascat,care,într-un final,reuşeşte să scape de următori.
Fantômas a fost creat ca o replică franceză a fenomenului “James Bond” în 1964. Este prima parte a trilogiei filmelor avându-l ca personaj pe Fantômas,având un succes enorm atât în Europa cât şi în Statele Unite şi Japonia,el fiind creat de către Marcel Allain şi Pierre Souvestre ca personaj de carte,el fiind eroul multor povestiri scrise între anii 1911 şi 1963.

IMDB : 7,0

Anul lansarii: 1964
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!