Far And Away – Departe, departe (1992) – filme online

Far And Away – Departe, departe (1992) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

Tom Cruise şi Nicole Kidman joacã în aceastã aventurã romanticã apreciatã de critici şi regizatã de Ron Howard.
Aceastã poveste palpitantã îşi are începuturile pe coasta vesticã a Irlandei, în anul 1892. Joseph Donelly (Cruise), un arendaş sãrac, este hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe moşierul nedrept. În loc de asta, se trezeşte în compania fiicei moşierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea unui pãmânt al lui. Ajunşi la Boston, cei doi gãsesc un loc în care sã se stabileascã împreunã, câştigând bani din meciuri de box, fãrã mănuşi.
Triumful lui Joseph este de scurtã duratã, iar el şi Shannon se trezesc aruncaţi în stradã, în gerul nãpraznic al iernii. Joseph se angajeazã ca muncitor la calea feratã, dar nu-şi abandoneazã visul de a avea într-o zi bucata lui de pãmânt. Pregãtindu-se să-şi revendice dreptul în noua tarã, Joseph o reîntâlneşte pe Shannon nefericitã, dupã ce a reluat relaţia cu fostul ei logodnic.
În febra pãmântului din Oklahoma, cei doi reuşesc să-şi împlineascã visul de a trãi împreunã pe pãmântul lor, în aceastã aventurã colosalã pe care WNCN Radios o numeşte “cel mai bun film al lui Ron Howard – o epopee magnificã!”

Trimite filmul

Player 1

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net