Far from Men – Departe de oameni (2014) – filme online

Far from Men – Departe de oameni (2014) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Far from Men – Departe de oameni (2014) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

2 premii şi o nominalizare Veneția.

Viggo Mortensen a jucat până acum în engleză, daneză și spaniolă – iată-l vorbind o franceză impresionantă în acest western existențialist, inspirat de o povestire de Albert Camus și a cărui muzică originală este semnată Nick Cave și Warren Ellis. Suntem în Algeria anului 1954, și un profesor din creierii munților primește misiunea de a escorta un ucigaș până la garnizoana din cel mai apropiat oraș… Trei premii la Veneția 2014.

În mijlocul unei ierni foarte dure, Daru, un profesor singuratic, se vede nevoit să-l mute pe Mohamed, un sătean acuzat de crimă. Fugăriţi de călărăţi care vor răzbunare şi vărsare de sânge şi de colonişti ranchiunoşi, cei doi se răzvrătesc. Împreună vor începe să lupte pentru libertate.

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net