Vizioneaza filme online

Fear – Frica (1996) – filme online

Inocenta adolescentă de 16 ani, Nicole (Reese Witherspoon) se îndrăgosteşte de atrăgătorul şi puternicul David (Mark Walhlberg, raperul Marky Mark) fără să ştie că acesta este de fapt un psihopat care o vrea pe Nicole numai pentru el pentru totdeauna.
Nicole pare a avea o viaţă perfectă, are o familie afectuoasă şi destul de fericită. Steve, tatăl ei, este arhitect, noua lui soţie, Laura, este îndrăgostită până peste cap de el. Fiul Laurei, Toby, pare să-l privească pe Steve ca pe propriul lui tată iar fiica lui, Nicole reprezintă pentru el însăşi viaţa. Totul până când Nicole a mers la o petrecere cu prietena ei, Margo. Acolo l-a întâlnit pe David, băiatul care avea să-i schimbe viaţa şi să-i distrugă echilibrul care-i domina existenţa.
Relaţia lor începe destul de romantic, David fiind primul bărbat din viaţa Nicolei. Însă, pe măsură ce înaintează relaţia, acesta îşi scoate la iveală adevăratul caracter şi posesivitatea exagerată care se manifestă cel mai adesea prin violenţă. Paranoic, David este sceptic în ceea ce priveşte sentimentele iubitei sale pentru el şi reacţionează necontrolat şi periculos. Finalul relaţiei lor, multdorit de Nicole, poate fi însă unul tragic….

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Fear – Frica (1996) – filme online

 1. giorgi a comentat: 08/12/2016 ora 00:41

  Lolita așa este, dar nu uita că tipul era un psihopat si dacă s-ar fi descoperit că el făcea alte treburi în timpul căsniciei, tot acolo se ajungea, așa, s-a întâmplat înainte. Filmul e interesant si palpitant. Merită văzut.

 2. Lolita a comentat: 06/10/2014 ora 22:30

  Oare cati ani o avea iubitul? Sigur e mult mai mare. Mesaj tipic pentru toate filmele de acest gen: fetelor, nu va incurcati inainte de majorat cu baieti mai mari ca sunteti in pericol sa fiti batute sau chiar omorate. Ar fi fost mult mai interesant daca ar fi existat o relatie de dragoste si intelegere intre cei doi si totul s-ar fi terminat cu happy end si casatorie. Asta ar fi dat peste nas tuturor carcotasilor. 😉 😛 👿 😀

 3. vasilica a comentat: 05/08/2014 ora 00:06

  frumos…..

 4. FlorinaGeo a comentat: 28/07/2014 ora 18:55

  “Wild horses couldn’t drag me away,
  wild, wild horses we’ll ride them some day”
  Rolling Stones :fhd:

 5. arabela a comentat: 26/07/2014 ora 12:01

  Un film super..l-am vazut demult..l-am revazut de curand..uitati-va cu incredere 😉

 6. stela a comentat: 26/07/2014 ora 11:19

  foarte frumos

 7. sandra a comentat: 26/07/2014 ora 09:04

  …..pasiune si suspans….. :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *