Filme: Blades of Glory (2007) online gratis

Filme: Blades of Glory (2007) online gratis

Vezi trailer
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI

Filme: Blades of Glory (2007) online gratis

GEN FILM: COMEDIE, SPORT
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Blades of Glory este un film online gratis de productie americana, lansat in anul 2007 de catre Dreamworks si Mtv Films.
In anul 2002, doi patinatori olimpici, rivali, au fost interzisi la competitia de barbati simplu si le-au fost retrase medaliile de aur. In prezent, acestia au gasit o cale ce le va asigura calificarea la Olimpiada ca si echipa de patinatori.
Filmul Blades of glory este regizat de catre Josh Gordon, Will Speck si ii are in rolurile principale pe Will Ferrell, Jon Heder si Amy Poehler

Durata filmului Blades of glory online gratis  subtitrat: 93 min

Filmul online gratis Blades of glory (2007) castigat 3 premii cinematografice si a avut si alte 10 nominalizari.

Daca doriti sa vedeti un film de comedie cu influente de sport va invitam sa vizionati acest film: Blades of glory online gratis subtitrat in limba romana.

Acest film poate fi vizionat ca si un film usor, de seara, impreuna cu prietenii sau familia, pentru a va destinde dupa o zi sau o saptamana de lucru.

Va dorim vizionare filme online gratis subtitrate in limba romana placuta!

Dupa vizionarea filmului Blades of glory (2007) online gratis subtitrat in limba romana va invitam sa ne impartasiti parerile voastre prin intermediul comentariilor de mai jos.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net