Filme online: Greenberg (2010)

Filme online: Greenberg (2010)

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Filmul il pe urmăreşte Roger Greenberg (Ben Stiller), un barbat de 40 de ani care a suferit recent o cădere nervoasă, iar acum se afla in lupta pentru a “nu face nimic”. El se întoarce in L.A., unde a crescut şi a avut o trupa rock de semi-succes, şi sta in casa fratelui său, Phillip (Chris Messina), în timp ce el şi familia sa sunt plecati intr-o vacanţă prelungită. Greenberg întalneste asistenta fratelui său, Florenţa (Greta Gerwig), şi începe o poveste de dragoste ciudata cu ea. El se reîntalneste cu colegii vechi de trupa – inclusiv Ivan (Rhys Ifans) – care sunt încă suparati din cauza unei înregistrari ce Roger a distrus-o acum 15 ani. Roger, de asemenea, încearcă să se intalneasca cu Beth (Jennifer Jason Leigh), o veche prietena, dar ea îl respinge .

În timp ce Roger este casnic, câinele lui Phillip se imbolnaveste, forţându-l pe Roger să îşi asume responsabilitatea pentru îngrijirea lui. Spre sfârşitul filmului, nepoata lui de douăzeci şi ceva ajunge, organizeaza o petrecere sălbatică, cu consum de droguri prin casa, apoi pleacă în Australia – Roger fiind tentat de a merge cu ea.

Greenberg este un film american produs in 2010, o comedie-drama scris si regizat de Noah Baumbach. Si-au dat rolurile: Ben Stiller, Greta Gerwig, Rhys Ifans and Jennifer Jason Leigh.
Va dorim vizionare online gratis placuta!
UPDATE: a fost adaugat server 2

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Quiet Man ( 1952 ) - Omul liniștit
    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net