Final Fantasy: Spiritele ascunse (2001)

Final Fantasy: Spiritele ascunse (2001)

Vezi trailer
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

9 comentarii

Bazat pe subiectul celui mai bine vândut joc video în SUA, Final Fantasy este un film care aduce o schimbare în modul obişnuit al desenelor animate cu ajutorul computerului care creează oameni, extratereştri şi mediul înconjurător.
Acţiunea filmului este plasată în viitor, în anul 2065, când Pământul este preluat de forme fantomatice extraterestre ce se hrănesc cu energia corpului uman. În urma unor cercetări, se constată că acestea pot fi anihilate de o energie de sens opus, energie ce ar putea fi obţinută prin însumarea a 8 spirite de pe Pământ şi din Univers. Echipa de cercetători condusă de dr. Aki Ross porneşte în căutarea ultimelor spirite, înfruntând atât atacurile extratereştrilor cât şi armata condusă de generalul Hein, ce punea în pericol existenţa Pământului.
Subliniind această aventură, ce ar putea să se întâmple cu adevărat, filmul este totdata o profundă poveste despre viaţa, dragoste şi umanism care lasă pe spectator să aleagă între lumea virtuală şi cea reală.

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!