Fire’s Bird 2772: Love’s Cosmozone – Pasărea de foc (1980) – filme online

Fire’s Bird 2772: Love’s Cosmozone – Pasărea de foc (1980) – filme online

Vezi trailer
3.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Fire’s Bird 2772: Love’s Cosmozone – Pasărea de foc (1980) – filme online

3.6
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Inocența senină şi copilărească a filmului japonez, cu mijloace simple de desen animat şi un subiect realizat prin amalgamarea câtorva teme clasice ale literaturii S.F. s-au împletit obţinându-se o mică operă de artă.

Este povestea unui pilot selectat din naştere şi educat ptentru a lupta şi a zbura, având pe parcursul creşterii o dadacă-robot, îndrăgostit de o fată din casta conducătoare -care-i răspunde la sentimente – şi care, la un moment dat, intră în conflict de idei şi principii cu cei care îl conduc. Ajunge să caute o pasăre de foc spațială-mitică – un phoenix al cărui sânge se presupune că ar putea reface planeta secătuită şi poluată. Dar interesele grupurilor din poveste nu concordă şi începe o cursă tragi-comică pentru capturarea Cosmozonului. Şocul este spre sfârşitul filmului, când povestea ia o turnură romantic-fantastic-ecologică, într-un stil epic japonez,de o frumuseţe simplă şi surprinzătoare.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net