Fire’s Bird 2772: Love’s Cosmozone – Pasărea de foc (1980) – filme online

Fire’s Bird 2772: Love’s Cosmozone – Pasărea de foc (1980) – filme online

Vezi trailer
3.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Fire’s Bird 2772: Love’s Cosmozone – Pasărea de foc (1980) – filme online

3.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Inocența senină şi copilărească a filmului japonez, cu mijloace simple de desen animat şi un subiect realizat prin amalgamarea câtorva teme clasice ale literaturii S.F. s-au împletit obţinându-se o mică operă de artă.

Este povestea unui pilot selectat din naştere şi educat ptentru a lupta şi a zbura, având pe parcursul creşterii o dadacă-robot, îndrăgostit de o fată din casta conducătoare -care-i răspunde la sentimente – şi care, la un moment dat, intră în conflict de idei şi principii cu cei care îl conduc. Ajunge să caute o pasăre de foc spațială-mitică – un phoenix al cărui sânge se presupune că ar putea reface planeta secătuită şi poluată. Dar interesele grupurilor din poveste nu concordă şi începe o cursă tragi-comică pentru capturarea Cosmozonului. Şocul este spre sfârşitul filmului, când povestea ia o turnură romantic-fantastic-ecologică, într-un stil epic japonez,de o frumuseţe simplă şi surprinzătoare.

Anul lansarii: 1979
Regizor: Alvin Rakoff
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!