Five Minutes of Heaven – Cinci minute în Rai (2009) – filme online

Five Minutes of Heaven – Cinci minute în Rai (2009) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Five Minutes of Heaven – Cinci minute în Rai (2009) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

2 premii şi o nominalizare Sundance.

Filmul prezintă povestea a doi bărbaţi originari din acelaşi oraş irlandez, aflaţi în conflict din cauza unor probleme politice.

În anul 1975, în oraşul Lurgan din Irlanda de Nord, un băiat în vârstă de 17 ani pe nume Alistair Little, membru al grupării extremiste Ulster Volunteer Force, îl împuşcă în cap pe tânărul catolic în vârstă de 19 ani James Griffen, sub privirile îngrozite ale fratelui mai mic al acestuia – Joe Griffen. Capturat împreună cu alţi trei complici la două săptămâni de la comiterea abominabilei crime, judecat şi condamnat la 12 ani de închisoare, Alistair Little este torturat de amintiri sumbre şi doreşte să îşi răscumpere greşeala ajutându-l pe Joe Griffen să îşi vindece rănile sufleteşti. La 33 de ani de la aceste evenimente, producătorii unei emisiuni de televiziune îşi propun să prilejuiască o întâlnire între ucigaş şi fratele victimei, fără să bănuiască faptul că Joe Griffen intenţionează să îl înjunghie pe Alistair Little în direct şi să se răzbune astfel pentru modul în care acesta i-a distrus familia.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. Daniel | 2014-12-17

   Interesant!

  2. Clerric | 2014-12-02

   destul de bun…..

  3. carmencyta | 2014-11-28

   Un film mai mult psihologic,sincer ma astaptam ca actorul Liam Nelson sa aiba un rol mai bun avand in vedere ca el joaca in filme de actiune,aventuri,dar asta e,esti pus in postura de a juca toate rolurile.Una peste alta un film bunicel.

  4. mike | 2014-11-25

   Un film extraordinar cu doi actori exceptionali! Atat Liam Neeson cat si James Nesbitt interpreteaza 2 roluri magnifice! Felicitari si pentru Anamaria Marinca, desi rolul nu a fost de prima mana. Oricum e ceva sa ajungi sa joci alaturi de marii actori ai lumii.
   Ai dreptate Alin – nu te uita ca nu e cu zombi sau impuscaturi. Hai du-te si mai scrie la bastonase ca ai ajuns la 20 de ani si inca nu ai trecut in clasa a 2-a.

  5. lori | 2014-11-24

   super

  6. myrion | 2014-11-24

   Desigur ca Alin se uita la filme indiene sau la desene animate.
   Este greu sa intelegi acest film daca nu te duce mintea.
   In acest film joaca un mare actor.
   Nu avem cum cum sa gindim ca este un film slab.
   Pt. mine este de nota 9!

  7. george | 2014-11-24

   Un film excelent ! multumim filmehd

  8. dan | 2014-11-23

   mi-a placut

  9. Alin | 2014-11-23

   Un film foarte ciudat , nu va uitati nu prea are sens…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net