Flic ou voyou – Polițist sau delincvent (1979) – filme online

Flic ou voyou – Polițist sau delincvent (1979) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
6.6
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
6.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Când un inspector de poliţie este găsit mort în casa unei prostituate, celebrul comisar Stan Borrowitz (Jean-Paul Belmondo) este trimis să investigheze personal acest caz. Pentru a avea cât mai multe şanse să afle cine este criminalul, comisarul Stan Borowitz se infiltrează în lumea interlopă şi se dă drept Antonio Cerruti, fratele dispărut al prostituatei. Spre marea sa surprindere, Stan descoperă că cea mai mare parte a poliţiei este coruptă. După cercetări şi mai minuţioase îşi dă seama că de fapt lucrurile sunt şi mai grave, deoarece corupţia pare-se că a pus stăpânire pe tot oraşul.
Ca în majoritatea filmelor care îl au în distribuţie pe celebrul actor francez Jean-Paul Belmondo, situaţiile comice nu întârzie să apară. La un moment dat el aruncă în aer cazinoul care aparţinea lui Musard (Georges Geret), unul dintre cei mai temuţi criminali. Înainte de asta, comisarul îl obligă pe Musard să-şi scoată hainele de pe el, astfel că situaţia în care se va găsi bietul criminal în clipele următoare va fi una de toată jena. Musard nu va avea ce face şi va privi neputincios din cabina telefonică în care s-a ascuns spre cazinoul cuprins de flăcări.
Acest film a devenit celebru nu numai pentru succesul de box-office pe care l-a înregistrat, dar şi pentru colaborarea extraordinară dintre actorul Belmondo şi regizorul Georges Lautner.

IMDB : 6,8

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. Marian | 2017-12-20

   Un film in care joaca Fat Frumos cel urat -Jean Paul Belmondo , este INTOTDEAUNA un film de nota 10 !

  2. berariu | 2017-09-14

   un film frumos care nu plictiseste,merita vazut

  3. papageno | 2017-08-10

   Politist sau delicvent? Si politist si delicvent si pe deasupra si tata iubitor si amant fermecator…si intotdeauna cu simtul umorului la vedere! Un film dragut si energizant. Enjoy!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net