Fly, Daddy, Fly (2005)   – filme online

Fly, Daddy, Fly (2005) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Filmul este o variantă coreeană a ecranizării romanului scriitorului Kaneshiro Kazuki’s (Peullai, daedi ) şi un remake după filmul japonez : (Furai, dadi, furai (2005)= “Fly, Daddy, Fly”) Un businessman se întoarce dintr-o călătorie de afacere şi constată cu durere şi neputinţă că fiica lui fusese agresată sexual de un grup de băieţi “răi” din şcoală în care învaţă.Pentru aceasta el se hotărăşte să investească bani, să angajeze un vestit luptător / profesor, de KANG Tae-wook şi să introducă în şcoală cursuri “boxing”, pentru ca ţinerii elevi şi îndeosebi fetele să ştie să se apere şi să riposteze în urma unor astfel de atacuri. Când un student pe nume Go Seung-suk agresează profesorul, lucrurile iau o întorsătură neobişnuită.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

2 comentarii
  1. anny | 2014-08-03

    varianta japoneza din 2005? sunt curioasa cat de buna este.

  2. Linda | 2012-07-10

    Genul filmului este clar comdiee,nimic romantic sau dragoste.Pt noi europenii sunt parti mai greu de digerat mai putin amuzante..insa in general filmul este super.Filmul este corean,comdiee usoara,cu faze bune.Merita vazut!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!