Fly Me To The Moon (2008)

Fly Me To The Moon (2008)

Vezi trailer
4.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

3 comentarii

“Fly me to the moon” este un film de animatie ale carui personaje principale sunt trei muste tinere pe nume Nat, IQ si Scooter, care asteapta cu nerabdare lansarea navetei spatiale Apollo 11 catre Luna in anul 1969. Inspirandu-se din povestirile bunicului sau despre cum s-a imbarcat acesta clandestin la bordul avionului Ameliei Earhart in timpul traversarii Oceanului Atlantic, Nat urzeste un plan de a se furisa printre astronautii navei Apollo 11 impreuna cu cei doi prieteni ai sai si a devini astfel primele insecte din lume care au ajuns pe Luna. Atunci cand un oficial NASA observa prezenta celor trei intrusi la bord, ii instruieste pe astronauti sa captureze insectele si sa le inchida intr-un recipient de sticla pentru a fi studiate si testate ulterior. Dupa ce un scurtcircuit electric defecteaza un motor al rachetei, Nat, Scooter si IQ reusesc sa evadeze din “inchisoarea” lor chiar in timp util pentru a descoperi si remedia problema.

Misiunea americana pare un succes pana in momentul in care Nadia, o veche iubire a bunicului lui Nat, il informeaza pe acesta ca Guvernul Rusiei a trimis un spion pe nume Yegor la Cape Canaveral pentru a o sabota, familiei lui Nat revenindu-i acum importanta insarcinare de a dejuca planurile rusilor si de a-i readuce in siguranta pe Pamanat pe pasagerii navetei spatiale Apollo 11.

Regia filmului online gratis subtitrat: Ben Stassen
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Fly Me To The Moon ii regasim pe: Christopher Lloyd, Tim Curry, Kelly Ripa
Durata filmului Fly Me To The Moon online gratis: 84 minute

.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net