Fly Me To The Moon (2008)

Fly Me To The Moon (2008)

Vezi trailer
4.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
4.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

3 comentarii

“Fly me to the moon” este un film de animatie ale carui personaje principale sunt trei muste tinere pe nume Nat, IQ si Scooter, care asteapta cu nerabdare lansarea navetei spatiale Apollo 11 catre Luna in anul 1969. Inspirandu-se din povestirile bunicului sau despre cum s-a imbarcat acesta clandestin la bordul avionului Ameliei Earhart in timpul traversarii Oceanului Atlantic, Nat urzeste un plan de a se furisa printre astronautii navei Apollo 11 impreuna cu cei doi prieteni ai sai si a devini astfel primele insecte din lume care au ajuns pe Luna. Atunci cand un oficial NASA observa prezenta celor trei intrusi la bord, ii instruieste pe astronauti sa captureze insectele si sa le inchida intr-un recipient de sticla pentru a fi studiate si testate ulterior. Dupa ce un scurtcircuit electric defecteaza un motor al rachetei, Nat, Scooter si IQ reusesc sa evadeze din “inchisoarea” lor chiar in timp util pentru a descoperi si remedia problema.

Misiunea americana pare un succes pana in momentul in care Nadia, o veche iubire a bunicului lui Nat, il informeaza pe acesta ca Guvernul Rusiei a trimis un spion pe nume Yegor la Cape Canaveral pentru a o sabota, familiei lui Nat revenindu-i acum importanta insarcinare de a dejuca planurile rusilor si de a-i readuce in siguranta pe Pamanat pe pasagerii navetei spatiale Apollo 11.

Regia filmului online gratis subtitrat: Ben Stassen
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Fly Me To The Moon ii regasim pe: Christopher Lloyd, Tim Curry, Kelly Ripa
Durata filmului Fly Me To The Moon online gratis: 84 minute

.

Anul lansării: 2008
Regizor: Ben Stassen
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

3 comentarii
  1. Marius | 2013-06-05

    frumos film si la fel si mesajul de la sfarsit

Lăsați un comentariu:

  • Vă rugam să respectați și părerile altor utilizatori chiar dacă nu sunteți de acord cu ele.
  • Comentariile care incită la violență și care conțin limbaj licențios vor fi șterse iar accesul la acest site va fi blocat.
  • Comentariile care nu au legatură cu filmul nu vor fi aprobate.
Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!