Forbidden Planet (1956) – filme online gratis

Forbidden Planet (1956) – filme online gratis

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Forbidden Planet (1956) – filme online gratis

7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

O navă spaţială este trimisă să investigheze o planetă îndepărtată. Acolo echipajul găseşte doi supravieţuitori ai unei misiuni anterioare eşuate. Unul dintre ei ascunde un secret înfiorător.
La începutul secolului 23, crucișătorul C57-D, o navă spaţială terestră, este trimis pe planeta Altair IV, aflată la 16 ani-lumină de planeta noastră. Misiunea este de a investiga ce s-a întâmplat cu o expediţie trimisă cu 20 de ani în urmă cu scopul de a întemeia o colonie pe planetă. După intrarea pe orbită, crucișătorul este contactat de o persoană de la sol: Dr. Edward Morbius din prima expediție terestră îi avertizează să nu se apropie. Căpitanul navei spațiale, comandantul John J. Adams, nu ia în seamă acest avertisment şi îi solicită coordonatele locului de aterizare. Edward Morbius îi îndeplinește cerințele fără prea mare tragere de inimă.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

1 comentariu
  1. vali | 2012-08-19

    Filmul a fost o capodopera la vremea lui, dar efectele sonore sunt groaznice, cineva ar trebui sa prelucreze filmul si sa le scoata.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Wicker Park (2004) - Carari intortocheate
Long khong (2005) - Art of the Devil 2
Arsenal (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.