Forever Young – Pururea tânăr (1992) – filme online

Forever Young – Pururea tânăr (1992) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Forever Young – Pururea tânăr (1992) – filme online

6.3
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

O poveste romantică despre curaj, asumarea riscului, trăirea clipei şi… şansa unei a două şanse. În urma unui experiment, un pilot de încercare se trezeşte peste 50 de ani şi constată că timpul a stat în loc pentru el. Sau poate că dragostea a stat în loc pentru el…
În 1939, pilotul de încercare Daniel McCormick (Mel Gibson) are lumea la picioare: o slujbă la care visează toţi cei care se consideră bărbaţi adevăraţi, un prieten sincer şi genial şi o iubită ca-n poveşti (Isabel Glasser). Viaţa a fost generoasă cu el, oferindu-i tot ce şi-a dorit. Aproape…
Daniel are o singură problemă: îi poate râde morţii în faţă, pilotând fenomenalele (la ora aceea) avioane B-25, dar nu se poate gândi la emoţii, iar despre exprimarea lor nici nu poate fi vorba. I se înmoaie genunchii numai la gândul că ar putea să o ceară pe iubita lui de nevastă. De fiecare dată când încerca să-şi ia inima în dinţi, amână propunerea pentru a doua zi. Din păcate, uneori a doua zi e prea târziu. O boală cumplită o loveşte pe Helen, iar el trebuie să-şi continue viaţa de unul singur, ştiind că nu a avut curajul să-i spună femeii iubite ceea ce simte.
Îndurerat, Daniel se oferă cobai pentru un experiment ultra-secret de criogenie, în urma căruia rămâne ingheatat în timp 50 de ani. Se trezeşte în 1992, singur, într-o cu totul altă lume. Legând o strânsă prietenie cu puştanul care îl descoperă în sarcofagul criogenic şi cu mama acestuia, Daniel descoperă că timpul nu are răbdare, în timp ce dragostea adevărată aşteaptă de-a pururi.

IMDB : 6,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net