Fracture – Ruptura (2007) – filme online

Fracture – Ruptura (2007) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
8.9
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
8.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

31 comentarii

Când Ted Crawford (Anthony Hopkins) descoperă că tânăra şi frumoasa sa soţie, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventură, el îi plănuieşte moartea… o crimă perfectă. Printre poliţiştii sosiţi la locul crimei se afla şi detectivul negociator pentru ostateci Rob Nunally (Billy Burke), care este singurul căruia i se permite să intre în casă.

Surprinzător, Crawford admite foarte repede că şi-a împuşcat soţia, dar Nunally este prea şocat pentru a-i acorda atenţie lui Ted, când o descoperă pe amanta sa, de a cărei identitate reală nu ştia nimic, zăcând pe podea într-o baie de sânge. Deşi Jennifer a fost împuşcată în cap, Nunally realizează că ea nu este moartă.

Crawford este arestat imediat şi judecat după confesiunea sa, fiind acuzat de asistentul procurorului districtului, Willy Beachum (Ryan Goslin), care era pe picior de plecare din procuratură pentru a pleca să lucreze într-o mare firma de avocatură. Dar nimic nu este atât de simplu pe cât pare, inclusiv acest caz. Crawford şi Willy învaţă amândoi că o “ruptură” poate fi găsită în orice faţadă perfectă.

New Line Cinema, în asociere cu Castle Rock Entertainment, prezintă filmul “Ruptura”, cu Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidz, Cliff Curtis, Fiona Shaw şi Bob Gunton. Filmul este regizat de Gregory Hoblit (Primal Fear, Frequency), după un scenariu de Daniel Pyne şi Glenn Gers, producătorul este Charles Weinstock iar producători executivi sunt Liz Glotzer, Hawk Kock şi Toby Emmerich. Din echipa de producţie mai fac parte: directorul de imagine Kramer Morgenthau, monteurul David Rosenbloom şi compozitorii Mychael şi Jeff Danna.

Rating:
IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net