Freddy vs. Jason (2003) – filme online

Freddy vs. Jason (2003) – filme online

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
4.4
NOTA USERI

Freddy vs. Jason (2003) – filme online

GEN FILM: HORROR, THRILLER
5.8
NOTA IMDB
4.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Veteranii ucigaşi Freddy Krueger şi Jason Voorhees îşi unesc forţele în acest sequel care combină celebrele serii “Nightmare on Elm Street” şi “Friday The 13th”. Filmul începe cu o recapitulare rapidă a “vieţilor” lui Freddy şi lui Jason, dezvăluindu-ne motivaţiile homicide şi slăbiciunile distincte. Freddy (Robert Englund) explică faptul că adolescenţii care trăiesc în acest moment pe strada Elm (printre care Monica Keena, Jason Ritter, Kathrine Isabelle şi Kelly Rowland de la Destiny’s Child) nu-şi amintesc de el şi, dacă ei nu ştiu că există, nu poate intra în visele lor pentru a-i ucide. Ingenios, el îi cere ajutorul lui Jason (Ken Kirzinger), brutala maşina de semănat moartea de pe malul lacului Crystal, şi îi cere să se ducă într-o misiune ucigaşă pe Elm Street, sperând că un lanţ de crime oribile va împrospăta memoria oraşului.
Jason se dovedeşte a fi la înălţimea sarcinii, măcelărind eficace adolescent după adolescent în casele lor de suburbie, în lanurile de grâu, în laboratoarele medicale şi, desigur, în păduri.
Freddy devine gelos pe palmaresul lui Jason, aşa că trebuie să intervină, fixând premizele unei bătălii regale, de-a lungul şi de-a latul lumii reale şi a viselor. Într-o altă întoarcere de situaţie post-modernă, în film apare un personaj aparent modelat după Jay din filmele lui Kevin Smith, adăugând un element comic şi un nivel nou conflictului dintre realitate şi ficţiune. “Freddy Vs. Jason” aruncă în luptă o varietate de efecte speciale pentru a updata aceste două serii nemuritoare şi a le uni poveştile disparate.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. themotherfuk3r | 2015-08-15

  @ Razvan….. daca te-ai gandi putin sa cauti pe google sau daca te-ar fi interesat toata seria jason , freddy , michael ,ai stii ca exista o continuare ,aceea fiind jason X ….. dar na probabil esti un copil de 10 ani …ce pot sa cer… oricum foarte frumos filmul l-am revazut acuma a 3-a oara

 2. pokpok | 2015-07-23

  R.I.P :(( au murit filmele de genul acesta ……Rspect Freddy Krueger si Jason Voorhess……doar cunoascatori or sa inteleaga !!!! 😥 :fhd:

 3. marcel | 2015-02-02

  e fain dar nu este asa de groaza eu ma uit de la 4 ani la filme mai ceva dar ai daau un 7 “”” eu am 13 ani recoman la copi de 2 ani in sus 🙂 :)) :)))

 4. dori | 2014-12-04

  fain doar ca na fost prea sgerii

 5. valentin | 2014-11-26

  clasic 🙂

 6. Manu Bombardieru | 2014-10-30

  frumos filmul !

 7. remus777 | 2014-10-02

  fain finalu ,…..noua 7 :mrgreen:

 8. VicAndre | 2014-09-27

  Foarte bun filmul.

 9. Razvan | 2014-09-22

  Cat de cat bunicel,merita vizionat,din poveste ar trebui sa reieasa si partea a II -a dupa mine,deoarece la final supravietuieste Jason :O .

 10. Catalin Andrei | 2014-09-21

  Foarte bun filmul,recomand :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Story of Diana (2017)
Insidious: The Last Key (2018) - Insidious: Ultima cheie
The Stolen (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!