French Kiss – Un sărut de milioane (1995) – filme online

French Kiss – Un sărut de milioane (1995) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI

French Kiss – Un sărut de milioane (1995) – filme online

6.6
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

O americancă descoperă Parisul, oraşul dragostei, într-un fel în care nu se aştepta. Pentru că îi este frică să călătorească cu avionul, Kate (Meg Ryan) nu-l poate însoţi pe logodnicul ei, Charlie, într-o călătorie de afaceri la Paris.
Rămasă acasă, Kate începe să aibă dubii referitoare la căsătoria ei care urmează să aibă loc foarte curând. Toate îndoielile îi dispar însă când Charlie o sună de la Paris pentru a contramanda nunta, pe motiv că s-a îndrăgostit de o franţuzoaică.
Hotărâtă să recâştige dragostea logodnicului ei, Kate îşi înfrunta frica de înălţime, şi sare în primul avion spre Paris. În avion, Kate sta lângă Luc Teyssier (Kevin Kline), un hoţ francez care îi strecoară în bagaje mai multe bijuterii preţioase.
După ce ajung la destinaţie, Luc se oferă să o ajute pe Kate să-l găsească pe Charlie. În realitate, el vrea doar să-şi recupereze prada. Ironia sorții face ca, în timpul periplului prin Paris, cei doi să se îndrăgostească nebuneşte unul de altul.

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net