Frequency – Frecvenţa vieţii (2000) – filme online

Frequency – Frecvenţa vieţii (2000) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

John Sullivan (James Caviezel), interpretul rolului lui Iisus din filmul ”Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson, un ofiţer de poliţie, a fost profund marcat de dispariţia tragică a tatălui său pe când încerca să salveze o persoană dintr-un incendiu devastator. John şi-a dorit întotdeauna să fi putut face ceva pentru a împiedica moartea tatălui, deşi acest lucru pare imposibil, ţinând cont că, în momentul incendiului John avea numai opt ani. Însă într-o seară, pe când New York-ul era cuprins de o furtună fără precedent, John descoperă în casă vechiul radio al tatălui său şi încercând să prindă diverse posturi, intra în legătură cu o persoană care este convinsă că trăieşte în 1969. Cu trei decenii înaintea momentului prezent. Cum persona respectivă vorbeşte despre un incendiu catastrofal, John realizează că, datorită unui fenomen pe care nu-l înţelege, a reuşit să ia legătura cu Frank (Dennis Quaid), tatăl său.

Ofiţerul are astfel ocazia de a-şi împlini visul şi de a-şi avertiza părintele că va plăti cu viaţa implicarea în salvarea victimelor incendiului. Însă modificarea trecutului are repercusiuni dintre cele mai periculoase asupra viitorului. Iar dacă John a reuşit să-şi salveze tatăl, de data această viaţă mamei lui, Julie, este în pericol, pentru că se număra printre victimele unui criminal în serie. Aflaţi la o distanţă de treizeci de ani unul de celălalt, John şi Frank trebuie să-şi unească puterile pentru a salva viaţa lui Julie.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net