Friday the 13th ( 1984 )  – filme online gratis

Friday the 13th ( 1984 ) – filme online gratis

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Friday the 13th ( 1984 ) – filme online gratis

GEN FILM: HORROR, THRILLER
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Vineri 13 a declansat la inceputul anilor ’80 moda unui anumit tip de filme de groaza, numite slasher movies, in care un psihopat pe care nu-l vedem urmareste un grup de adolescenti pentru un motiv pe care nu-l aflam decat in final si ii macelareste, de obicei noaptea, si de preferinta undeva in natura. In general din grup supravietuieste un singur adolescent, de obicei fata cea mai cuminte. Cu o mare atentie la detaliul grafic – sangele curge din abundenta, iar victimele isi fac cate o ultima aparitie de groaza – slasher movies s-au bucurat de un succes relativ constant, din filmele mai recente facand parte si seria Scream sau Stiu ce-ai facut asta-vara…. Parodia cea mai cunoscuta a acestui gen este Scary Movie.

Vineri 13 (care pentru noi este de fapt marti 13) s-a bucurat de o longevitate de speriat: anul acesta iese al 11-lea film al seriei, Freddy vs. Jason.

Povestea incepe in 1957 cand un baietel pe nume Jason moare inecat in lacul din tabara Crystal Lake. Un an mai tarziu, niste adolescenti care in principiu se facusera vinovati de moartea lui sunt omorati unul cate unul fara ca politia sa descopere vreodata criminalul. In urma acestor evenimente tragice, tabara e inchisa, iar localnicii avertizeaza pe oricine se apropie ca locul e blestemat. Totusi, in 1980, proprietarul se decide sa redeschida tabara si angajeaza sase adolescenti ca sa supravegheze copiii mai mici. Avertismentele localnicilor se dovedesc intemeiate: in prima noapte de 13, cei sase sunt vanati pe rand de un pshihopat care foloseste diverse arme, printre care sageti si topoare. Noile victime, care nu au legatura cu tragedia din ’57, au vina de a fi tulburat linistea lacului cu pricina si de a fi niste prazi extrem de usoare. Dar un slasher movie nu are niciodata pretentia sa ofere o explicatie plauzibila pentru macelul pe care il pune cu maxima delectare la cale.

Anul lansarii: 2009
Distributie:

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!