Frontier(s) (2007) – filme online

Frontier(s) (2007) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

42 comentarii

O mică gaşcă de tineri hoţi profita de revoltele din oraşele franceze pentru a da o lovitură. Însă jaful nu decurge aşa cum plănuiseră astfel încât sunt nevoiţi să se despartă. Cu poliţia pe urmele lor, departe de orice oraş, o parte din grup se refugiază într-un han deţinut de o familie neo-nazistă. Ceea ce nu ştiu ei este că noile gazde sunt nişte canibali disperaţi după Noua Ordine Mondială şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi transforma fantezia lor fascista în realitate. Tinerii ajung să fie rând pe rând supuşi la umilinţă, tortură şi mutilare.
Datorită stilului gore pe care îl prezintă din plin, filmul Frontier(s), a rulat pe un număr limitat de cinematografe în SUA şi doar pentru o săptămână.

Rating:
IM-18 INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net