Funny Girl (1968) – filme online

Funny Girl (1968) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
7.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

5 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Fanny Brice, interpretată de Barbra Streisand , este o tânără ce bate la porţile afirmării în spectacolul de revistă. Deşi posedă o voce şi un talent actoricesc unic aceasta e deseori refuzată pentru că nu se încadrează în canoanele de frumuseţe ale vremii. Ea este complexată de aspectul fizic şi datorită mamei sale care aducea în discuţie mereu faptul că are un nas coroiat. Totuşi ea nu se lasa doborâtă de desele refuzuri şi perseverează până când este acceptată la un mare teatru de revistă. Tot în acelaşi timp îl cunoaşte pe şarmantul Nick Arnstein, interpretat de către Omar Sharif , de care se simte imediat atrasă şi vrăjită. Între cei doi se naşte o frumoasă poveste de dragoste . Cei doi se căsătoresc şi au un copil. Totuşi Nick este complexat de succesul în viaţa artistică al soţiei sale şi insistă să asigure banii necesari traiului zilnic chiar şi încălcând legea. Efectele încălcării legii nu întârzie să apară şi Nick este arestat. Va reuşi acum dragostea celor doi să supravieţuiască ?

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. elena | 2016-09-19

  o repostare, va rog?!

 2. Ramona | 2015-07-23

  In film cum far mai vedem.Atipic zilelor noastre.Mari filme,mari actori.

 3. Mia | 2014-08-26

  Un film frumos. Mari actori.

 4. alin | 2013-08-31

  interesant

 5. Mihaela Z | 2013-08-08

  Într-o lume în care predomină sex-simbolurile, spontaneitatea, inteligența, talentul fără limite și o voce inimitabilă fac din Barbara Streisand o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Împreună cu un scenariu excelent și umorul de calitate se obține o COMEDIE de 10+. 😛

 6. SAR | 2013-07-26

  Cand iubesti pe cineva,trebuie sa-l acccepti cu bune si cu rele,exact asa cum a facut Fanny,mai ales daca acest cineva ti-a oferit la inceput “o lume intreaga”.Asta inseamna sa fii o femeie puternica.Nu mai vorbesc de vocea Barbrei Streisand,care este inegalabila si inimitabila.Poate o vedem si in “Hello,Dolly!”. :fhd:

 7. Alice | 2013-07-07

  Despre 2 lucruri nu avem dreptul sa glumim despre Barbara Streisand si casatorie . Ambele sunt valori.

 8. Elena | 2013-05-12

  Frumos, clasic, comedie. O Streisand la inceputul carierei sale, care face dovada ca stie sa joace sa cante si sa ne amuze…. Multumim filmehd!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Wicker Park (2004) - Carari intortocheate
Long khong (2005) - Art of the Devil 2
Arsenal (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.