Vizioneaza filme online

Gallipoli (1981) – filme online

Nominalizat la Golden Globes

Filmul se inspiră din unul dintre cele mai mari erori militare ale Primului Război Mondial, şi anume din evenimentele care au avut loc la Gallipoli, unde un corp din armata britanică, ANZAC, alcătuit în mare parte din australieni, este trimis într-o misiune sinucigaşă. Filmul prezintă sacrificiul inutil pe care acei tineri îl plătesc, care cu toate că proveneau din medii de viaţă diferite, devin uniţi de aspiraţiile lor patriotice şi de simţul datoriei. Un film dramatic cu o coloană sonoră memorabilă şi o adevărată lecţie despre inutilităţile războiului.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (1)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (2)
 • WOW (1)
 • Capodopera (1)
Tags: , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to Gallipoli (1981) – filme online

 1. Sorin a comentat: 28/11/2014 ora 14:42

  Printre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut

 2. daniel a comentat: 01/08/2013 ora 21:01

  un film slabut …. nota 7 !!!
  pierdere de timp 😥 🙁 👿

 3. uscatu a comentat: 10/07/2013 ora 21:47

  Slabut. Nota 7.

 4. Vasile a comentat: 13/06/2013 ora 02:38

  Imi pare rau sa contrazic parerile celor care au scris mai inainte.Imi plac filmele cu razboai.eMa asteptam la mai multa actiune.Pentru ca respect HD.filme,am stat si m-am uitat la tot filmul.Efectiv este pierdere de timp.Teapa curata.Stiu ca uni ma vor ctitica pentru acest coment,dar imi asum riscul.Sunt fan hd si mereu am vazut alte filme frumoase.Va multumesc.

 5. pepy a comentat: 18/05/2013 ora 19:03

  Un film foarte frumos nu doar despre razboi, nota 10. Orice razboi cu exceptia celui de aparare a patriei ,este o crima impotriva umanitatii. In majoritatea tarilor lumii serviciul militar este obligatoriu ,iar inrolarea in caz de razboi la fel.Stiu ei ce fac cei care conduc lumea asta strambasi care declanseaza razboaiele pt a se imbogati pe seama prostilor care mor in transee pt a ingrosa conturile bancare ale unora, te obliga sa mergi la razboi. In acest film insa inrolarea a fost benevola, au facut-o din bravada si i-a costat viata. Am citit cartea ” Un pod prea indepartat ” si am vazut si filmul care a fost grozav, cu strategia militara a maresalului englez Montgomery, care in al doilea razboi mondial in Olanda a trimis la moarte sigura soldatii lucru care dupa spusele analistilor militari ar fi trebuit sa-l duca la curtea martiala, dar regina i-a acordat medalii si titlul de Sir. Prostii mor ca eroi,iar maresalii devin Sir, in loc sa fie onorati de plutonul de executie. Se stie precis ca cele doua razboaie mondiale au fost finantate si declansate pe la spate de evrei care s-au imbogatit fantastic, bani cu care acum conduc lumea prin banci si manipuleaza in favoarea lor prin mass media,ziare,reviste, cinema,televiziune ,entertainment,carti,muzica,sport, totul este manjit de mainile lor iar minciuna prin repetare continua devine la urma adevar prin raspandire. Doamne fereste lumea de razboi !

 6. Gina a comentat: 30/04/2013 ora 18:28

  Foarte bun film.Arata si idiotenia unora ce s-au crezut mari oameni fara sa gandeasca si i-au trimis la moarte sigura.
  O realizare foarte buna.
  Multumesc!

 7. Stefan a comentat: 26/04/2013 ora 16:18

  Un film bun.Din nepriceperea,sau orgoliul unora cu cu functii(grade) mari mor mii de vieti nevinovate.Nu stiu exact daca asa au fost evenimentele.

 8. moi a comentat: 26/04/2013 ora 01:50

  bine spus JE, bravo!

 9. JE a comentat: 24/04/2013 ora 06:03

  Razboiul este, bineinteles o stupizenie, dar cei care au vrut sa fie soldati, sa fie atunci soldati, sa sufere, sa regrete, sa moara sau sa supravietuiasca si apoi sa traiasca toata viata lor cu amintirile, cosmarurile si ineptiile unui razboi la care au luat parte benevol.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *