Gerald’s Game (2017) – filme online

Gerald’s Game (2017) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Bazat pe romanul lui Stephen King, thriller-ul psihologic Gerald’s Game (2017) urmărește una dintre cele mai întunecate și mai tulburatoare povești ale celebrului scriitor.
În timp ce încearcă să-și împrospăteze căsătoria, o femeie trebuie să se lupte brusc pentru supraviețuire, atunci când soțul ei moare subit în timpul unui joc erotic. Într-o cabină izolată și încătușată la capul patului, Jessie este neajutorată în deznodămâtul macabru al jocului erotic al lui Gerald, omul cu care a trăit timp de douăzeci de ani și care se află pe podea lângă pat. Luptându-se cu foamea și setea, și asediată de fantomele trecutului, Jessie își dă seama că realitatea este mai înspăimântătoare decât cel mai urât coșmar al ei.
Aceasta trebuie să lupte pentru supraviețuirea sa, în timp ce se confruntă cu trecutul întunecat, demonii îndelung îngropați în mintea ei, un câine flămând și un om misterios numit „The Vaquero of Space”. Odată cu trecerea timpului, femeia își dă seama că salvarea nu este decât un gând lipsit de speranță, începând să alunece în nebunie, pe măsură ce vocile din capul ei se manifestă în viziuni.

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. AURA | 2017-12-15

   e foarte bun filmul, un film asa psihologic nu am vazut niciodata. Recomand,chiar prezinta niste chestii fooarte IMPORTANTE DIN VIATA OMULUI!

  2. andrei | 2017-12-01

   slab rau

  3. Liliana | 2017-11-26

   super film!

  4. Criss | 2017-11-25

   Super filmul!Voi citi și cartea!

  5. Mihail | 2017-11-25

   Mie nu, sorry! sunt multe ecranizari dupa Step
   hen King, care practic ”rup avioane” de ex. Inchisoarea ingerilor!? Imi place psihologia din filmle lui dar, nu din asta…slab, cam ceva cu ala in care joaca John Cusack si Samuel L.Jackson in care-i suna telefoanele mobile si se tr
   ansforma-n zombie!

  6. doina | 2017-11-24

   mi-a placut, multumesc HD!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net