Vizioneaza filme online

Gettysburg (1993) – filme online

Un film profund, care încearcă să rememoreze ultima bătălie, decisivă în războiul civil dintre Confederaţie şi Uniune, scenele fiind filmate cu mii de figuranţi exact în locul unde s-au întâlnit armata din Virginia de Nord cu apărarea Confederaţiei condusă de generalul Lee în cele 3 zile de bătălie.După romanul ‘The Killer Angels’ scris de Keith Loh, filmul încearcă să arate şi trăirile soldaţilor din ambele tabere, dar şi părerea şi divergențele deopotrivă, accentuând lupta pentru Little Round Top şi atacul lui Pickett. Deasemenea se pune accent pe relaţia lui Lee cu subordonaţii săi în legătură cu strategia de luptă, dar şi Armstead luptând în tabăra adversă prietenului său vechi, Hancock şi fraţii Chamberlain.

IMDB : 7,7

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a
Server 4
Partea I-a
Partea a II-a
Server 5
Partea I-a
Partea a II-a
Server 6
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Gettysburg (1993) – filme online

 1. tavi a comentat: 07/09/2016 ora 16:42

  M’da,merci filmehd ca mi-ai cenzurat si restul comentariilor;si uite asa ajungi sa-i cunosti si pe pe sclavi si pe stapanii lor.

 2. tavi a comentat: 07/09/2016 ora 14:20

  Peste 600.000 de morti,sudul lasat distrus si condamnat sa crape de foame,pentru lacomia si jocul(aparent uman) al finantatorilor khazari…

 3. tavi a comentat: 07/09/2016 ora 14:10

  Revin: victoria ”nordului” nu a avut ca suport moralitatea,ci NEVOIA ABSOLUTA, STRINGENTA,de brate de munca ieftine(sclavii”eliberati”),platiti cu 1$ pe saptamana,cu iluzia libertatii si traiul in marile metropole.Asa s-a ridicat ”nordul”…Urmasii lor,ai sclavilor negri vor fi lasat si descendenti de valoare(legea naturala),dar si …ipochimeni (intraductibil),care au umplut puscariile iar altii…neprinsi,nedovediti,etc…Lincoln a fost realmente un crestin,caruia II repugna sclavia,ca oricarui om normal.Dar si manevrat de oculta jidoveasca si masonica.

 4. tavi a comentat: 07/09/2016 ora 13:50

  Ca si ”zei si generali”,realizat 10 ani mai tarziu ,”Gettysburg” e de exceptie ,de colectie,de referinta.Scenariul,regia,jocul actorilor,documentarea-fara cusur,ireprosabile(in ambele productii).Dar acum despre altceva:nu s-ar fi macelarit fratii inte ei daca nu exista un adevar ascuns,ocultat pana azi dar stiut si spus cu mare fereala…Daca aveti posibilitatea sa consultati o harta a U.S. de la1861 veti vedea ca marea majoritate a statelor de la est de Mississipi erau …”sudiste”,plus Texas,Louisiana,Arkansas,Missouri la vest. Voi reveni

  .

  • kta a comentat: 25/04/2017 ora 16:39

   Scrii numai tâmpenii.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *