Ghost Town – Orașul fantomelor (2008) – filme online

Ghost Town – Orașul fantomelor (2008) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Ghost Town – Orașul fantomelor (2008) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ, FANTEZIE
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Bertram Pincus (Ricky Gervais) este un dentist britanic cu personalitate corozivă şi atât de mizantrop, încât pare strămoşul lui Ebenezer Scrooge. Îşi dispreţuieşte colegii de cabinet, pacienţii cu chef de vorbă şi vecinii de bloc. Locuieşte la doar 20 de metri de cabinet, parcă tocmai pentru a se strecura cât mai rapid printre oameni, fără a fi nevoit să îi bage în seamă, sau dimpotrivă, să fie observat. E meticulos, plictisitor, nu are niciun prieten, însă nici nu doreşte unul. Pincus nu vrea să aibă nimic de a face cu lumea exterioară, dar lumea îl asaltează brusc după o colonoscopie.
Dentistul “moare” timp de şapte minute în sala de operaţii, doctoriţa ascunzându-i acest mic detaliu. Când se trezeşte, acesta începe să aibă halucinaţii, asaltat de numeroşi indivizi care sunt încântaţi că pot fi văzuţi. Acestea sunt de fapt fantome, care încearcă să-l convingă pe Pincus să îi ajute în a-şi termina problemele nerezolvate pe Pământ şi astfel să-şi dobândească liniştea veşnică.
Unul dintre spirite este Frank (Greg Kinnear), un afacerist care îşi înşelase soţia, Gwen ( Tea Leoni), dar care este neliniştit la gândul că aceasta urmează să se mărite cu avocatul Richard (Bill Campell). Frank îl ajută pe Pincus să îi abată gândul de la căsătorie fostei sale soţii, însă dentistul se îndrăgosteşte, dovedind că dincolo de carapacea sa este un om bun, cu simţul umorului, care o face să se simtă în largul ei. Însă nu totul merge conform planului, căci viaţa ne oferă deseori surprize neaşteptate.

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. daphne | 2017-01-13

   un film dragut, relaxant

  2. mihai | 2016-11-26

   un film bun!!!

  3. Eugenia Muresan | 2016-04-25

   un film foarte bun! iti pune zambetul pe chip, dar si o lacrima in coltul ochiului 🙂

  4. Boboc Laur | 2016-04-23

   Este perfect, ma asteptam sa fie plictisitor dar <3 e perfect <3

  5. Vlad | 2016-04-19

   E bun

  6. NICK | 2014-01-13

   FOARTE EMOTIONANT…!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net