Vizioneaza filme online

Ghost Whisperer (2005) – Sezonul 2 – filme online gratis

Titlu original : Mesaje de dincolo

De mică, Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa îşi găsească pacea. Cu toate că tânăra îşi reneagă de multe ori darul, care o izolează de ceilalţi oameni, mesajele intense pe care le primeşte din partea spiritelor o determină să facă tot posibilul pentru a le ajuta. Împreună cu soţul său, Jim,care este paramedic, şi prietena sa Andrea, cu care conduce un magazin deantichităţi, Melinda va reuşi să salveze zeci de suflete.

SEZONUL 2:

Inspirat în mare parte din munca cunoscutului mediu, James Van Praagh, şi a lui Mary Ann Winkowski, care comunică într-adevăr cu spiritele, serialul Mesaje de dincolo explorează partea spirituală a vieţii şi a morţii de vreme ce Melinda (Jennifer Love Hewitt) se plimbă printre cei morţi şi printre cei vii în încercările ei câteodată înfiorătoare, uneori înduioşătoare şi câteodată amuzante de a fi un intermediar între spirite şi cei pe care acestea îi vizitează.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Ghost Whisperer (2005) – Sezonul 2 – filme online gratis

  1. ioana a comentat: 23/04/2013 ora 13:00

    va rog bagati episoadele lipsa

  2. eddy31 a comentat: 14/03/2013 ora 23:24

    va rog sa bagati mai repede sez 3 ca nu mai pot sa astept sa vad continuarea la ultimul episod pls pls pls pls 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *