Vizioneaza filme online

Ghost Whisperer, season I (2005) – filme online

Titlu original : Ghost Whisperer

De mică, Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa îşi găsească pacea. Cu toate că tânăra îşi reneagă de multe ori darul, care o izolează de ceilalţi oameni, mesajele intense pe care le primeşte din partea spiritelor o determină să facă tot posibilul pentru a le ajuta. Împreună cu soţul său, Jim,care este paramedic, şi prietena sa Andrea, cu care conduce un magazin deantichităţi, Melinda va reuşi să salveze zeci de suflete.

SEZONUL 1:

Proaspăt căsătorita, MELINDA GORDON (Jennifer Love Hewitt) este proprietara unui magazin de antichităţi şi se află la începutul noii sale vieţi alături de soţul său. Sub un exterior idilic, Melinda are capacitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor care au probleme nerezolvate pe pământ. Fantomele care o bântuie pe Melinda au propria lor disperare unică, fiecare cu o poveste diferită care are nevoie de cercetări pentru a rezolva misterele din spatele lor. Singurul lucru pe care aceste suflete îl au în comun este Melinda: mesajele intense pe care le primeşte din partea spiritelor o determină să facă tot posibilul pentru a le fi alături. Neştiind sigur de ce a primit acest “dar”, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii să îşi găsească pacea.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Ghost Whisperer, season I (2005) – filme online

 1. Marinela a comentat: 14/03/2016 ora 22:03

  Este cel mai bun serial vazut de mine vtrodata!!Merita vazut!!!!

 2. NINA a comentat: 21/04/2013 ora 18:43

  SI MIE IMI PLACE FILMUL IL URMARESC CAT POT IN FIECARE ZI, MERITA VAZUT.

 3. Giulia a comentat: 28/03/2013 ora 16:20

  eu am vazut seria de 6 ori pana acum si vreau sa o mai vad de atatea ori

 4. Daniel a comentat: 13/02/2013 ora 21:05

  Cel mai tare film cu cea mai tare actrita , merita vazut , este un film extraordinar pe care l-am privit de cand eram mai mic:)

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *