Gia (1998) – filme online

Gia (1998) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Descriere film

31 comentarii

Trimite filmul

Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.

Filmul urmăreşte povestea scurtei ascensiuni şi tragicului ei sfârşit, al Giei Caragi (Angelica Jolie), fotomodelul care a dominat lumea modei la sfârşitul anilor 1970.
În 1977, Gia, o tânără superbă din Philadelphia, se hotărăşte să plece la New York pentru a deveni manechin. Agitată şi nesigură pe ea, Gia este nevoită să-şi ascundă vulnerabilitatea, devenind rapid preferata agenţiei de modele condusă de Wilhelmina Cooper (Faye Dunaway). Frumuseţea ei covârşitoare precum şi dorinţa de a poza nud o transformă peste noapte într-un star.
Curând, Gia începe o relaţie cu Linda (Elisabeth Mithcell), asistenta fotografului ei, care este însă mai preocupată de bisexualitatea ei şi o face să sufere. Gia încearcă să-şi găsească refugiu în droguri, pentru a-şi menţine energia şi pentru a reuşi să se simtă frumoasă în fiecare clipă. Certurile cu Linda şi cu mama acesteia, Kathleen (Mercedes Ruehl) o fac pe Gia să treacă la droguri din ce în ce mai puternice. Devenită dependentă, cândva strălucitoarea stea a lumii modei pune capăt carierei sale şi relaţiei cu prietenii. La un moment dat reuşeşte să se lase de droguri, însă descoperă că a folosit un ac infectat cu HIV. La sfârşitul anului 1985, Gia observă primele simptome de SIDA, dar nu este sigură de natura bolii.
Într-un an, virusul i-a transformat trupul tânăr în cel al unei femei de 75 de ani. Pe 18 octombrie 1986, la numai două luni după ce împlinise 27 ani, Gia Carangi devine una dintre primele femei din SUA care mor de SIDA.

IMDB : 7,0

Anul lansarii: 1998
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527033619