Ging chat goo si – Protectorul (1985) – filme online

Ging chat goo si – Protectorul (1985) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Kevin (Jackie Chan), un poliţist din Hong Kong, primeşte misiunea de a asigura protecţia Salinei Fong (Brigitte Lin), o tânără care a fost obligată să depună mărturie împotriva capului mafiot Chu Tu. Prezenţa constantă a frumoasei Salina lângă Kevin declanşează o violentă criză de gelozie din partea prietenei poliţistului, însă aceasta este cea mai mică dintre problemele sale. Căci avocatul mafiotului aranjează eliberarea clientului său pentru lipsă de probe, iar acesta, odată eliberat, pune la cale acuzarea lui Kevin pentru crimă. Transformat într-un fugar şi hăituit atât de colegii săi poliţişti, cât şi de mafie, Kevin trebuie să lupte împotriva tuturor pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Pelicula regizată chiar de Jackie Chan este câştigătoarea premiului Academiei de film din Hong Kong pentru cele mai bune scene de luptă şi pentru cel mai bun film al anului 1986. Jackie Chan a vrut să realizeze singur majoritatea cascadoriilor, chiar dacă uneori acestea au fost extrem de periculoase. Astfel în urma filmării unor scene de luptă, actorul s-a ales cu arsuri la ambele mâini şi a avut nevoie de spitalizare după ce, în urma unei căzături, aproape că şi-a fracturat coloana vertebrală.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net