Vizioneaza filme online

Girl on the Edge (2015) – filme online

O răvășitoare poveste, adevărată, despre călătoria unei fete adolescente, Hannah Green (Taylor Spreitler), cu probleme, căzută pradă unui animal on-line pe internet, care găsește loc de vindecare în cele mai puțin probabile locuri și care trebuie să aleagă între a investi în propria ei recuperare, sau să cedeze traumelor trecutului…

IMDB : 6,2

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Girl on the Edge (2015) – filme online

 1. manuela a comentat: 12/09/2016 ora 20:00

  Nu am vazut filmul inca dar ma crucesc de ce comentarii aberante pot face unii. Este absolut incredibil cat de redusi pot fi unii oameni si cat curaj sa ai sa faci asemenea comentarii care sunt aproape hilare, cand habar nu ai despre problema. Stiti …domnule Gogu,ca sunt asistente medicale care s-au imbolnavit de SIDA accidental? Stiti ca sunt oameni care au fost infectati inainte de a sti cum aceasta boala se manifesta si se transmite? Stiti ca se poate lua din ace, injectii, sau daca ai contact cu cineva care nici nu stie ca e infectat…Chiar nu imi vine sa cred cum nestiinta si increderea in toate zvonurile aiuritoare care se imprastie ca vantul printre mase, ne poate face sa propagam minciuni si aberatii. Stiti cate miliarde de oameni sunt infectati cu HIV, din…greseala si nestiinta…Doaaamne, mai puneti oameni buni mana pe carti, ca va faceti de rasul intregii lumi si mai rau decat suntem din cauza nenorocitilor de xxxxx.

 2. M&Ms a comentat: 11/08/2016 ora 17:25

  Este bun pentru adolescente!

 3. gogu de la 48 a comentat: 27/07/2016 ora 22:57

  Asta da film bun, din care au de invatat mai ales adolescentii si in egala masura si parintii. Nu scarbosenia aia cu partzari care mor de sida, manca-i-ar toate bolile…..

 4. Irina a comentat: 27/07/2016 ora 22:21

  Nu e un film extraordinar, destul de plictisitor pe alocuri. Însă merge pentru o seară în care nu ai ceva mai bun de făcut.

 5. DOINA a comentat: 27/07/2016 ora 22:21

  un film foarte bun!!!!MultumescHD!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *