Giulietta degli spiriti (1965) – Filme online

Giulietta degli spiriti (1965) – Filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Juliet of the Spirits online este un film in regia marelui Federico Fellini. O drama in stilul sau caracteristic ce ne prezinta o sotie, Giulietta care trece printr-un real razboi psihologic. Trecuta de prima varsta si simtindu-se umbrita de frumusetea surorii sale, ba chiar si a mamei, Giulietta se confrunta acum cu presupusa infidelitate a sotului sau. Presupunerile sale se accentueaza cand telefoanele dupa miez de noapte sau soaptele sotului sau fata de femeia ce pare mai frumoasa decat ea o aduc intr-o stare instabila din care pare ca nu mai are nici o scapare.

Regia Federico Fellini, nominalizat la 2 premii Oscar, castigator la Globul de aur

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. claudiu | 2014-02-13

   Un film superb, in nota lui Frederico Fellini. Modul in care trateaza tema angoselor femii moderne, muzica si atmosfera filmului sunt de neuitat.

  2. MARIUS | 2012-08-28

   Clasic . In afara de jocul artistilor ,nimic ….nou sub soare.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net