Vizioneaza filme online

Gloria (1980) – filme online

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Povestea unei femei care este rugată să aibă grijă de băiatul vecinilor o vreme, dar rămâne cu el, deoarece părinții care aveau legături cu lumea interlopă sunt omorâți într-un atac mafiot.

Gloria (Gena Rowlands) este o femeie de patruzeci de ani care fusese cândva iubita unui mafiot. Vecinii ei, niște oameni care aveau legături cu Mafia din Puerto Rico, o roagă să aibă grijă de Philip (Juan Adames), fiul lor de șapte ani. Acest set-up care trebuia să fie temporar devine unul permanent, după ce părinții micuțului cad victime într-un mascaru. Philip are în posesie dovada activităților ilegale ale Mafiei. În încercarea de a-l salva pe băiat, Gloria dorște să ofere această probă în schimbul vieții lui Philip. Dacă înainte de toată această nebunie se bucura de liniște și intimitate în apartamentul său, femeia trăiește acum cu sufletul la gură, fiind într-o cursă nebună prin Manhattan și, pe deasupra, cu un copil de șapte ani în grijă. În plus, ea nu prea se visa mămică, iar băiatul credea că este destul de mare încât să își poată purta singur de grijă. Pelicula lui John Cassavetes i-a adus actriței Gena Rowlands nominlaizări la Oscar și la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriță în rol principal.

IMDB : 7,1

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Gloria (1980) – filme online

  1. ariovist a comentat: 25/08/2015 ora 07:23

    Leon seamana cu filmul asta,la scenariu.Poate ca de aici s-a inspirat scenaristul,filmul iesind mult mai bun.

  2. mihai p a comentat: 19/08/2015 ora 07:22

    Evolutia relatiei dintre Gloria si pusti face tot filmul…Care film, in rest e putin bizar, dar foarte bun pe total! Multumesc!

  3. pupaza a comentat: 17/08/2015 ora 18:24

    multumesc pt film dar totusi il vroiam pe cel cu sharon stone tot gloria se numeste

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *