Vizioneaza filme online

Gloria (2013) – filme online

3 premii şi o nominalizare Berlin.

Gloria (Paulina García) are 58 de ani și este divorțată. Copiii au plecat de acasă, dar asta nu o s-o facă pe Gloria să-și petreacă zilele și nopțile de una singură. Hotărâtă să înfrunte bătrânețea și singurătatea, se aruncă într-un iureș de petreceri, dar se simte goală și dezamăgită. Îl întâlnește pe Rodolfo (Sergio Hernández), un fost ofițer în marină cu șapte ani mai în vârstă. Îi place atât de mult de el, încât se gândește la o relație stabilă. În orice caz, întâlnirea îi scoate în cale provocări neașteptate: Gloria își va da seama treptat că trebuie să-și înfrunte secretele întunecate din trecut.

IMDB : 6,7

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Gloria (2013) – filme online

 1. Averio a comentat: 24/07/2016 ora 00:10

  Recent, celebrul dr. Oz spunea intr-o emisiune: ”Corpul uman are doar patru pofte: somn, sex, mincare si apa”… Dar sufletul nu imbatrineste niciodata, nu vrea sa accepte ca trupul ajunge la o virsta cu care, la un moment dat, nu se mai ”asorteaza”.
  Cei ce sunt constienti de aceste momente nu ajung sa cada in ridicol, facind compromisuri in incercarea de a gasi o umbra de iubire.
  Cei care sunt tineri nu vor intelege, de acea nici nu recomand filmul decit persoanelor trecute de 40 de ani. Pastrati -va demnitatea!

 2. onutza a comentat: 04/05/2016 ora 04:09

  mahh ce sa zic nimik atat de.—.important ,am crezut ca e ceva mai frumos dar…

 3. Malina a comentat: 21/04/2016 ora 23:14

  Amaraciunea si dulceata dragostei la alta varsta decat a tineretii. Trupul ca o carcasa ruginita, incorsetand un suflet viu. Bagaje. Indrazneala si lasitate.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *