Gloria (2013) – filme online

Gloria (2013) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

3 premii şi o nominalizare Berlin.

Gloria (Paulina García) are 58 de ani și este divorțată. Copiii au plecat de acasă, dar asta nu o s-o facă pe Gloria să-și petreacă zilele și nopțile de una singură. Hotărâtă să înfrunte bătrânețea și singurătatea, se aruncă într-un iureș de petreceri, dar se simte goală și dezamăgită. Îl întâlnește pe Rodolfo (Sergio Hernández), un fost ofițer în marină cu șapte ani mai în vârstă. Îi place atât de mult de el, încât se gândește la o relație stabilă. În orice caz, întâlnirea îi scoate în cale provocări neașteptate: Gloria își va da seama treptat că trebuie să-și înfrunte secretele întunecate din trecut.

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. Averio | 2016-07-24

   Recent, celebrul dr. Oz spunea intr-o emisiune: ”Corpul uman are doar patru pofte: somn, sex, mincare si apa”… Dar sufletul nu imbatrineste niciodata, nu vrea sa accepte ca trupul ajunge la o virsta cu care, la un moment dat, nu se mai ”asorteaza”.
   Cei ce sunt constienti de aceste momente nu ajung sa cada in ridicol, facind compromisuri in incercarea de a gasi o umbra de iubire.
   Cei care sunt tineri nu vor intelege, de acea nici nu recomand filmul decit persoanelor trecute de 40 de ani. Pastrati -va demnitatea!

  2. onutza | 2016-05-04

   mahh ce sa zic nimik atat de.—.important ,am crezut ca e ceva mai frumos dar…

  3. Malina | 2016-04-21

   Amaraciunea si dulceata dragostei la alta varsta decat a tineretii. Trupul ca o carcasa ruginita, incorsetand un suflet viu. Bagaje. Indrazneala si lasitate.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net