Goldfinger (1964) – filme online

Goldfinger (1964) – filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Un premiu Oscar.

Încă de la acel prolog şocant până la un punct culminant în aer, Goldfinger este un nou film cu James Bond (Sean Connery) care se mişca cu viteza luminii, şi îl pune pe agentul 007 în duel cu unul din cei mai formidabili adversari ai săi. Sean Connery este Agentul 007, în acest thriller de 14 karate cu acţiune şi umor non-stop. Influentul Auric Goldfinger a iniţiat “Operaţiunea Grand Slam,” un plan cataclismic al său de a fura din Fort Knox şi a distruge economia lumii. Înarmat cu Aston Martin-ul lui (care acum are mitralieră, scaun de catapultat şi fum pentru a se pierde în mijlocul acţiunii), James Bond trebuie să oprească planurile adversarilor săi. Mai întâi trebuie să îl înfrângă pe Oddjob, un servitor mut care ucide pe oricine aruncând cu pălăria lui letală.
Apoi Jill Masterson, care dă o cu totul altă conotaţie expresiei “faţă de aur”, şi Pussy Galore, o tânără pilot foarte sexy, ale cărui sentimente romantice faţă de Bond, îi complica implicarea ei în planul lui Goldfinger. Cu stil, înţelepciune, iscusinţă şi multe secvenţe de cascadorie imaginabilă, această aventură inoculată cu adrenalina este considerată şi în ziua de azi una din cele mai reuşite producţii de acţiune de la Hollywood.

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net