Vizioneaza filme online

Goodbye Again – Vă place Brahms? (1961) – filme online

Un premiu Cannes.

Ecranizarea romanului ”Aimes-vous Brahms?” al scriitoarei franceze Francoise Sagan, filmul prezintă povestea unei femei- Paula Tessier, ajunsă la vârsta a doua, cu o carieră de succes, aflată de cinci ani într-o relaţie cu Roger Demarest, un om de afaceri. Viaţa Paulei se împarte împarte intre serviciu şi ieşirile în oraş cu Roger care, refuzând să se maturizeze şi să-şi asume un mariaj, are numeroase aventuri cu alte femei, minţind-o pe Paula care i le acceptă cu resemnare. Prin intermediul unei cliente bogate, îl cunoaşte pe fiul acesteia Philip Van der Besh, un tânăr avocat, simpatic şi boem care îi simte singurătatea, se îndrăgosteşte de Paula şi îi cauta prezenta tot timpul.
Apariţia tânărului nu este privită cu ochi buni de gelosul Roger care îşi continuă aventurile amoroase.Neglijată, Paula rupe legătura cu Roger şi începe să iasă cu Philip care are un efect reconfortant asupra ei şi îi redă sentimentul tinereţii . Însă diferenţa mare de vârstă constituie un impediment în ochii Paulei care îşi dă seama că dragostea pentru Roger(sau puterea obişnuinţei) e mai puternică şi se întoarce la acesta, căsătorindu-se cu el.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (3)
 • WOW (3)
 • Capodopera (33)
Tags: , , , , , , ,


loading...

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Goodbye Again – Vă place Brahms? (1961) – filme online

 1. Catalina a comentat: 07/09/2015 ora 22:04

  Un film cu trei actori, de fapt, foarte profund. Jocul actritei exceptional. Sigur ca l-as revedea.

 2. puiu a comentat: 12/04/2015 ora 20:39

  nu trebuie ratat acest film . superb

 3. mischa a comentat: 28/02/2015 ora 19:05

  Un film super, cu actori minunati, oricand de revazut!

 4. mike a comentat: 19/02/2015 ora 23:29

  Unul dintre cele mai frunoase filme pe care le-am vazut. are umor, dragoste, suspans si actori de prima clasa. As vrea sa se mai faca si azi asa ceva. Pt. GAR: cand o femeie e indragostita nu inseala, pt ea sexul e aproape intodeauna legat de sentimente, de emotii, spre deosebire de barbati.Daca ati putea da si filmul “Provinciall” “In the town” cu Jack Lemon. L-am cautat de foarte mult timp si nu reusesc sa-l gasesc nicaieri. Va multumesc pt ceea ce faceti.

 5. GAR a comentat: 18/02/2015 ora 22:14

  Subiectul,deși este încă de actualitate,nu mai prezintă interes pentru femeile tinere,care ar spune la final:”ia uite,ce proastă,stă și suferă,în loc să-l înșele și ea”.După măritiș,desigur.Alte vremuri erau,alte vremuri trăim,iar fiecare interpretează după educația sa,filmele și orice alt lucru legat de dragoste,relații amoroase,etc.Jocul cel mai natural l-a avut Ingrid Bergman,bărbații având roluri nesemnificative.Oricum,e un film la care nu m-aș mai uita și a doua oară.

 6. Felicia a comentat: 17/02/2015 ora 21:49

  Il vizionez cred ca a 4-a sau a 5-a oara .
  Exceptional subiectul si actorii asisderea !!!

 7. Nistor Ana - Maria a comentat: 17/02/2015 ora 15:23

  multumesc , pot sa vizionez filmul !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *