Vizioneaza filme online

Gotham (2014) Serial TV – Sezonul 03 (ep.01-11)

Înainte de Batman, a existat Gotham. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptători împotriva crimelor și fărădelegilor, un om al cărui nume și reputație sunt sinonime cu legea și ordinea.
Dar ce știm despre povestea lui Gordon și felul în care a ajuns comisarul poliției din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora și a elimina numeroasele straturi de corupție care făceau legea în Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici răufăctori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor: Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot), The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?
Gotham este povestea care ne dezvăluie originile celor mai importanți răufăctori și justițiari (Batman) ai DC Comics, dezvăluind un întreg nou capitol care nu a mai fost povestit până acum.
Produs și scris de Bruno Heller, cel care a contribuit și la serialele The Mentalist și Rome, Gotham urmărește ascensiunea unui polițist și lupta pe care o duce acesta într-un oraș periculos și corupt, precum și evoluția celui ce avea să devină cel mai popular supererou din timpurile noastre.

IMDB : 8,0

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Gotham (2014) Serial TV – Sezonul 03 (ep.01-11)

  1. MariusUnsraw a comentat: 10/12/2016 ora 19:41

    unde e episodul 12? :'(

  2. Strauss.R a comentat: 27/09/2016 ora 20:31

    in sfarsit baieti…mersi,numai bine! 😉 😉

  3. .ionita alexandrina a comentat: 23/09/2016 ora 22:45

    nici nu speram la o asa surpriza placuta oferita de site-ul dvs,este un serial deosebit de frumos pe care il urmaresc cu interes si va multumesc pentru preocuparea dvs. de a difuza cele mai noi aparitii si mai ales subtitrarea este fidela cu ceea ce se vorbeste

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *